Baton z ekologicznych otrębów owsianych
Otręby owsiane użyte w batonach pochodzą z upraw ekologicznych.
Unikalna mieszanka witamin i minerałów
Witaminy A, B6, B12, C, D, E, Tiamina, Ryboflawina, Niacyna, Wapń, Magnez.
Smakowity baton o bardzo wysokiej jakości.
Słodycz kremowego masła orzechowego w połączeniu z chrupiącymi kawałkami orzeszków ziemnych tworzy smak, dla którego stracisz głowę.
Wartość odżywcza
Wartości odżywcze na 100 g: Wartość energetyczna 1624 kJ / 386 kcal, tłuszcze: 11 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,8 g, węglowodany: 52 g, w tym cukry: 25 g, błonnik: 7,6 g, białka: 16 g, sól: 0,84 g, fosfor 257 mg (37% RWS*)
Skład
SKŁAD: Płatki owsiane* (21,3%), syrop z brązowego ryżu*, ryż dmuchany sojowy (izolat białka sojowego, mąka ryżowa, ekstrakt słodu jęczmiennego), syrop z tapioki*, syrop trzcinowy*, masło orzechowe* (6,2%), orzeszki ziemne (6,0%), mąka z orzeszków ziemnych (4,5%), błonnik z korzenia cykorii, prażone ziarno soi*, mąka sojowa*, aromaty naturalne, sól.
70% składników ekologicznych.
* Produkt ekologiczny MOŻE ZAWIERAĆ OWOCE ŁUPINOWE (ORZECHY), MLEKO, SEZAM, ŻYTO, PSZENŻYTO I PSZENICĘ.
Porady dotyczące przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. 15,5°C - 24°C.