• Ostatnie sztuki
1/2
weider

Baton proteinowy Weider 60% karmel masło orzechowe

Kod produktu: 8511105

0,0 (135)

9,99 zł 11,99 zł - 2,00 zł 222,00 zł/kg

Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki 11,99 zł

Darmowy zwrot

Pomoc specjalisty

Przyrost i utrzymywanie masy mięśniowej. Przed treningiem lub po jego zakończeniu.

Baton Weider 60% charakteryzuje się wysoką zawartością białek. Idealny dla osób, którym zależy na przyroście lub utrzymaniu masy mięśniowej. Służy również jako booster po treningu.

Kup razem z

Podobne produkty

  • Budowa i utrzymanie masy mięśniowej

    27 g białka w batonie.

Wskazówki dotyczące użytkowania

Nadmierne spożycie może mieć działanie przeczyszczające.

Oprócz aktywności fizycznej istotna jest zróżnicowana i zbilansowana dieta oraz zdrowy tryb życia.

Tabela wartości odżywczych

Wartości: 100 g | 45 g
Wartość energetyczna: kJ: 1560 | 702
Kcal: 371 | 167
Tłuszcze: 10,0 g | 4,5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,9 g | 2,7 g
Węglowodany: 16 g | 7,2 g
w tym cukry: 0,6 g | 0,3 g
w tym poliole: 15,0 g | 6,8 g
Białka: 60 g | 27 g
Sól: 1,37 g | 0,62 g
Cynk: 11 mg I 5 mg

Waga

0.045 kg

Skład

Baton proteinowy w czekoladzie mlecznej z dodatkiem substancji słodzących, aromatyzowany, o smaku karmelu. Białka mleka* (izolat białka mleka¹, kazeinian wapnia¹, izolat białka serwatkowego*), hydrolizat białka kolagenowego, substancja utrzymująca wilgoć: E422; masło kakaowe, L-Glutamina, substancja słodząca: E965; masa kakaowa, aromat (aromat cookies & cream), izolat białka sojowego, 0,4% L-Leucyny, sól, emulgator: E322 (soja); 0,2% L-Izoleucyny, skrobia z tapioki, kakao w proszku (theobroma cacao L.), glukonian cynku, substancja słodząca: E955; 0,01% L-waliny. * Zawiera mleko / laktozę.