weider

Baton proteinowy Weider 60% karmel masło orzechowe

Kod produktu: 8511105

0,0 (138)

9,99 zł 11,99 zł - 2,00 zł 222,00 zł/kg

Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki 11,99 zł

Darmowy zwrot

Pomoc specjalisty

    Przyrost i utrzymywanie masy mięśniowej. Przed treningiem lub po jego zakończeniu.

    Baton Weider 60% charakteryzuje się wysoką zawartością białek. Idealny dla osób, którym zależy na przyroście lub utrzymaniu masy mięśniowej. Służy również jako booster po treningu.

    Kup razem z

    Podobne produkty

    • Budowa i utrzymanie masy mięśniowej

      27 g białka w batonie.

    Wskazówki dotyczące użytkowania

    Nadmierne spożycie może mieć działanie przeczyszczające.

    Oprócz aktywności fizycznej istotna jest zróżnicowana i zbilansowana dieta oraz zdrowy tryb życia.

    Tabela wartości odżywczych

    Wartości: 100 g | 45 g
    Wartość energetyczna: kJ: 1560 | 702
    Kcal: 371 | 167
    Tłuszcze: 10,0 g | 4,5 g
    w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,9 g | 2,7 g
    Węglowodany: 16 g | 7,2 g
    w tym cukry: 0,6 g | 0,3 g
    w tym poliole: 15,0 g | 6,8 g
    Białka: 60 g | 27 g
    Sól: 1,37 g | 0,62 g
    Cynk: 11 mg I 5 mg

    Waga

    0.045 kg

    Skład

    Baton proteinowy w czekoladzie mlecznej z dodatkiem substancji słodzących, aromatyzowany, o smaku karmelu. Białka mleka* (izolat białka mleka¹, kazeinian wapnia¹, izolat białka serwatkowego*), hydrolizat białka kolagenowego, substancja utrzymująca wilgoć: E422; masło kakaowe, L-Glutamina, substancja słodząca: E965; masa kakaowa, aromat (aromat cookies & cream), izolat białka sojowego, 0,4% L-Leucyny, sól, emulgator: E322 (soja); 0,2% L-Izoleucyny, skrobia z tapioki, kakao w proszku (theobroma cacao L.), glukonian cynku, substancja słodząca: E955; 0,01% L-waliny. * Zawiera mleko / laktozę.