weider

Ciastko cookie białkowe w 100% wegańskie Weider 90 g karmelowo-czekoladowe

Kod produktu: 8650441

0,0 (393)

9,99 zł 111,00 zł/kg

Otrzymaj +10 pkt za zakup tego produktu 

Sprawdź dostępność w sklepach stacjonarnych

Darmowy zwrot

    Pomaga osiągać cele w zakresie przyrostu i/lub utrzymania masy mięśniowej.

    Ciastko białkowe odpowiednie dla wegan: nie zawiera mleka ani produktów pochodnych z jajek. Nie zawiera żadnych organizmów zmodyfikowanych genetycznie ani dodanych substancji słodzących.

    Kup razem z

    Podobne produkty

    Budowa i utrzymanie masy mięśniowej

    22 g białka w ciastku.

    Sposób użytkowania

    Zjedz ciastko białkowe po treningu w celu zoptymalizowania regeneracji.
    Możesz spożyć je również jako przekąskę przed treningiem.

    Dlaczego warto wybrać to ciastko Protein Cookie?

    Weider Protein Cookie to ciastko bogate w składniki odżywcze, węglowodany i białka, w związku z czym przyczynia się do przyrostu i regeneracji masy mięśniowej.
    Czasami nie jest łatwo znaleźć zdrowe źródła energii i składników odżywczych potrzebnych do przyrostu mięśni, więc ten produkt jest świetnym wyborem.

    Wartości odżywcze

    W 100 g / W ciastku 90 g
    Wartość energetyczna:
    1920 kJ / 1720 kJ
    485 kcal / 413 kcal
    Tłuszcze: 21 g/ 19 g
    w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 15 g / 14 g
    Węglowodany: 44 g / 39 g
    w tym cukry: 23 g / 21 g
    Białka: 24 g / 22 g
    Sól: 0,68 g / 0,61 g

    Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze: 90 g
    Wartość energetyczna: 411 kcal - 1722 kJ
    Tłuszcze: 19 g
    w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 14 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry:18 g
    Białka: 22 g
    Sól: 0,64 g

    Gwarancja

    2

    Waga

    0.09 kg

    Skład

    Białka pszeniczne, mąka pszenna, olej kokosowy, cukier trzcinowy, syrop buraczany, syrop glukozowy, gorzka czekolada 5% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa), fruktoza, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna; emulgator: lecytyna sojowa. Kakao w proszku 2%, aromat, zakwas: węglan sodu; sól. W zakładzie produkcyjnym przetwarzane są następujące produkty spożywcze: mleko, laktoza, jaja i orzechy jadalne. Nie można wykluczyć zanieczyszczenia krzyżowego.

    Porady dotyczące przechowywania

    Przechowywać w chłodnym miejscu (8°C - 20°C).

    Ograniczenia

    Niewydolność nerek, wątroby, ciąża, wiek poniżej 14 lat.