Media 0
Media 1
warmuzbaits

Kulki proteinowe zanętowe WARMUZBAITS 900 gram / 20 mm PUNKT G

37,99 zł

Otrzymaj +37 pkt za zakup tego produktu 

Darmowy odbiór w sklepie

Darmowy zwrot

Kulki proteinowe zanętowe. PUNKT G (seria rybna).

Topowa seria produktów Warmuz Baits. Seria na bazie mączki rybnej z dodatkiem Robin Red o nucie zapachowej Krab z mieszanką przypraw. Stworzona do łowienia dużych karpi.

Kod produktu: 8778966

  • Apetyczność

    Bardzo łowna seria.

  • Łatwe trawienie

    Szybko strawne.

  • Smak

    Z dodatkiem Robin Red i wyczówalną nutą Monster Krab.

Opis produktu

Topowa seria produktów Warmuz Baits. Mocno owocowa nuta w połączeniu z naszym tajnym aromatem daje niesamowite efekty przez cały sezon. Stworzona do łowienia dużych karpi. Testy udowodniły duże zainteresowanie tą przynętą przez amury.

Punkt G

Seria na bazie mączki rybnej z dodatkiem Robin Red o nucie zapachowej Krab z mieszanką przypraw. Kulki te wyróżniają się od innych ponieważ zawierają aromaty na bazie olejów. Powoduje to szybsze uwalnianie się atraktorów oraz lepszą pracę kulki. Testowana przez naszych klubowiczów na różnych łowiskach w całej Polsce.
Testy wykazały, że serią tą interesują się większe ryby.
Wytrzymują do 40 godzin w łowisku wabiąc karpie oraz amury.

Zalecenia

Kulki w zanęcie polecamy mieszać z gotowaną kukurydzą i zalewać Liquidem z tej samej serii. Kulki zanętowe marki Warmuz Baits występują w 10 seriach zapachowych: 5 słodkich, 3 rybnych oraz 2 ziołowych. Do wyboru w średnicach 16 mm lub 20 mm.

Skład

Produkty z kukurydzy, produkty z pszenicy, mąka sojowa, mączka rybna,
jajko w proszku, sól, glikol monopropylenowy, mieszanka substancji aromatycznych, barwnik.

Porady dotyczące przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od wilgoci. Po otwarciu chronić przed dostępem świerzego powietrza. Unikać minusowych temperatur. Zużyć przed datą podaną na opakowaniu.

Zatwierdzony przez

Wyprodukowano w Holandii. Numer pozwolenia NL 211366 dla WARMUZ BAITS. Numer weterynaryjny PL 0810923p

Wgrywanie