allnutrition

NUTLOVE PROTEIN PRALINES WHITE CHOCO PEANUT 48g

6,59 zł 131,80 zł/kg

Rozmiar: 48g

Sprzedawane i wysłane przez SFD

Niedostępny w sklepach stacjonarnych

Prosty zwrot do SFD

przez 30 dni

Pomoc specjalisty

Pralinki proteinowe z nadzieniem orzechowym w białej polewie.

PRZEPYSZNE PRALINKI Z KREMEM ORZECHOWYM W BIAŁEJ POLEWIE
PROTEINOWY KREM ORZECHOWY WEWNĄTRZ PRALINKI ZAWIERA AŻ 33% BIAŁKA
W OPAKOWANIU ZNAJDZIESZ 4 PYSZNE CZEKOLADKI, PAKOWANE OSOBNO
BEZ OLEJU PALMOWEGO I DODANEGO CUKRU!
ALTERNATYWA DLA NIEZDROWYCH SŁODYCZY Z SUPERMARKETU
IDEALNY WYSOKOBIAŁKOWY SMAKOŁYK, KTÓRY ZASPOKOI TWOJE ZACHCIANKI
ALLNUTRITION NUTLOVE Protein Pralines White Choco Peanut to pralinki proteinowe z nadzieniem orzechowym w białej polewie. Nazwa brzmi znajomo? Oczywiście! Smak naszych pralinek zainspirowany jest cudownym Allnutrition Nutlove White Choco Peanut!

ALLNUTRITION NUTLOVE Protein Pralines White Choco Peanut to prawdziwie pyszna przekąska, która zaspokoi Twoją chęć sięgnięcia po "odrobinę słodyczy". Ekskluzywne pralinki proteinowe z serii NUTLOVE sprawią, że poczujesz się wyjątkowo. Przy tym dostarczą Ci tych kilka chwil słodkości, na które zasługujesz! Każda ta chwila będzie wyjątkowa.

ALLNUTRITION - NUTLOVE Protein Pralines White Choco Peanut jest nie tylko pysznym, ale i zdrowszym zamiennikiem popularnych czekoladek. Pralinki ALLNUTRITION NUTLOVE Protein Pralines White Choco Peanut to również wspaniała przekąska białkowa o niepowtarzalnym smaku, ale przede wszystkim - to produkt najwyższej jakości! Krem orzechowy, który znajdziesz we wnętrzu czekoladek, zawiera aż 33% białka.

Wartość odżywcza

Wartość energetyczna w 100g: 489kcal
Tłuszcz: 31g
- w tym kw. tł. nasycone: 20g
Węglowodany: 28g
- w tym cukry: 3,5g
- w tym poliole: 21g
Białko: 33g
Sól: 0,38g

Wgrywanie

Wartość odżywcza

Wartość energetyczna w 100g: 489kcal
Tłuszcz: 31g
- w tym kw. tł. nasycone: 20g
Węglowodany: 28g
- w tym cukry: 3,5g
- w tym poliole: 21g
Białko: 33g
Sól: 0,38g

Ograniczenia

https://sklep.sfd.pl/decathlon/usage_41440_16_pl.pdf