biotechusa

BIOTECH ISO WHEY LACT.FR-500 g HAZELNUT

82,09 zł 136,82 zł/kg

Paypo logo

Kup teraz, zapłać później

Smak:

Orzech laskowy

Rozmiar: 500 g

Otrzymaj +82 pkt za zakup tego produktu 

Sprzedawane i wysłane przez Muscle Power

Niedostępny w sklepach stacjonarnych

Bezpieczne zakupy

z Programem Ochrony Kupujących

Zobacz, jak zwrócić ten produkt

Porozmawiaj z nami

BIOTECH ISO WHEY LACT.FR-500 g COOKIES

Kup razem z

Podobne produkty

##Bardzo wysoka wartość biologiczna i bardzo wysoki współczynnik absorpcji białek sprawiają, że BIOTECH ISO WHEY ZERO LACTOSE FREE jest absolutnie unikalnym produktem na rynku. Idealny dla sportowców, którzy pragną rozbudować beztłuszczową masę mięśniową.

##Kiedy mówimy ZERO, mamy na myśli ZERO

##BIOTECH ISO WHEY ZERO LACTOSE FREE naprawdę zawiera, ZERO tłuszczu i ZERO cukru. Nie zawiera bezużytecznych ani ukrytych składników odżywczych, które organizm może przechowywać w tłuszczu. Każda porcja zawiera tylko 21g czystego białka budującego mięśnie. Wysoka zawartość BCAA, L-glutaminy, EAA

##Serwatka produkowana jest ze starannie dobranych źródeł białka, a profil aminokwasów BIOTECH ISO WHEY ZERO LACTOSE FREE jest idealny dla osób o prawdziwych mięśniach. Zawiera dużą dawkę BCAA, EAA (aminokwasy niezbędne) oraz L-glutaminę, czyli najważniejsze aminokwasy do budowy masy mięśniowej.

Tabela składu:
Wielkość opakowania: 500 g
Wielkość porcji: 25 g
Ilość porcji w opakowaniu: 20
Wartość odżywcza: w 100 g %RWS w 25 g
Wartość energetyczna 1579 kJ/ 372 kcal 19% 395 kJ/ 93 kcal
Tłuszcz 1,6 g 2,3% <0,5 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g 5% 0,3 g
Węglowodany 5,2 g 2% 1,3 g
-w tym cukry 0,8 g 0,89% <0,5 g
Białko 84 g 168% 21 g
Sól 0,71 g 12% 0,18 g

% RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Składniki:
izolat białka serwatki (mleko) 90% [izolat białka serwatki (mleko), emulgator (lecytyny (soja))], L-glutamina 2,5%, mieszanka kremująca [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)], aromaty, substancje zagęszczające (karagen, guma ksantanowa), emulgator (lecytyny (soja)), sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), kwas (kwas cytrynowy), L-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna 0,1%, L-walina 0,1%, barwnik (tartrazyna1). 1Tartrazyna może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów.

Sposób użycia:

  • Wymieszać 1 porcję (25 g = ok. 1 miarka wypełniona do górnego oznaczenia) produktu z 200 ml albo 350 ml** wody, najlepiej używać shakera.
    (**Produkt wymieszany z 350 ml wody nie zawiera laktozy.)
  • W dni treningowe spożywać 1 porcję rano i 1 porcję bezpośrednio po treningu.
  • W dni bez treningu spożywać 1 porcję rano i 1 po południu.
  • Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
  • Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
  • Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
  • Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w temperaturze pokojowej, w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
  • Kiedy Po wysiłku
  • Ciąża Nieodpowiedni dla kobiet w ciąży
  • Sposób spożywania Do rozpuszczania
  • Postać farmaceutyczna Proszek
  • Dzieci Nieodpowiednie dla dzieci
  • Niemowlę Nieodpowiedni dla niemowląt
  • Opakowanie Garnek
  • Cele Rozwój mięśni
  • Intensywność Wszystkie intensywności
  • Stan produktu Nowy

Kiedy

Po wysiłku

Ciąża

Nieodpowiedni dla kobiet w ciąży

Sposób spożywania

Do rozpuszczania

Postać farmaceutyczna

Proszek

Dzieci

Nieodpowiednie dla dzieci

Niemowlę

Nieodpowiedni dla niemowląt

Opakowanie

Garnek

Cele

Rozwój mięśni

Intensywność

Wszystkie intensywności

Stan produktu

Nowy