1/3
olimp sport

Whey Protein Complex OLIMP 600 g Karmel

69,90 zł 116,51 zł/kg

Paypo logo

Kup teraz, zapłać później

Rozmiar: 600 g

Otrzymaj +50 pkt za zakup tego produktu 

Sprzedawane i wysłane przez Sport-Max

Niedostępny w sklepach stacjonarnych

Bezpieczne zakupy

z Programem Ochrony Kupujących

Zobacz, jak zwrócić ten produkt

Pomoc specjalisty

Whey Protein Complex 600 g OLIMP

Kup razem z

Podobne produkty

Kompozycja najwyższej jakości ultrafiltrowanego koncentratu białek serwatkowych WPC i izolatu białek serwatkowych WPI - CFM® w formie instant.

Izolat CFM® i koncentrat białek serwatkowych takie jakich użyto w Whey Protein Complex 100% charakteryzują się wysoką wartością odżywczą. Pozyskiwane w zaawansowanych procesach technologicznych zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych. Wysoka wartość odżywcza sprawia, że izolowane i koncentrowane białka serwatkowe uznano za najwartościowsze źródła białka pokarmowego dla sportowców wyczynowych i osób aktywnych ruchowo.

Izolat CFM® i koncentrat białek serwatkowych przyczyniają się do wzrostu lub utrzymania masy mięśniowej.OLIMP 100% Whey Protein Complex to rewelacyjne smaki, którym nie będziesz w stanie się oprzeć!

Skład:
Wartość odżywcza na porcję (35 g) na 2 porcje (70 g) na 3 porcje (105 g) w 100 g
Wartość energetyczna 566 kJ/134 kcal 1137 kJ/ 267 kcal 1698 kJ/401 kcal 1624 kJ/382 kcal
Tłuszczw tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g0,2 g 2,9 g0,5 g 4,4 g0,7 g 4,2 g0,7 g
Węglowodany w tym cukry 3,9 g1,4 g 7,7 g2,8 g 12 g4,2 g 11 g4,0 g
Białko 26 g 53 g 79 g 75 g
Sól 0,30 g 0,60 g 0,90 g 0,86 g
° W zależności od preferencji, rozpuścić w ilości 100-200 ml wody.
Aminogram wzorcowy #

w 100 g >w 35 g
Aminokwasy łącznie 75000 mg 26250 mg
kwas L-glutaminowy 13575 mg 4751 mg
*** L-walina 4425 mg 1549 mg
**** L-fenyloalanina 2250 mg 788 mg
*** L-tyrozyna 1950 mg 683 mg
L-arginina 1575 mg 551 mg
Glicyna 1050 mg 368 mg

  • L-metionina 1650 mg 578 mg
    L-histydyna 1275 mg 446 mg
    L-cysteina 1650 mg 578 mg
    /** L - tryptofan 1055 mg 368 mg
    Wartości aminogramu mogą podlegać biologicznym wahaniom typowym dla produktów naturalnych
  • aminokwasy egzogenne
    ** aminokwasy rozgałęzione
    *** aminokwasy aromatyczne

Skład: 95% preparaty białkowe (ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), izolat białek serwatkowych WPI-CFM® (z mleka)), aromaty, olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), fruktoza, regulatory kwasowości – kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, cytryniany sodu; substancje zagęszczające – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany (Z); emulgator – lecytyny (z soi); sól, barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N).
(A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed).

Sposób użycia: Zalecana dzienna porcja: 1-3 porcji dziennie – po przebudzeniu, pomiędzy posiłkami, po treningu lub przed snem. 1 porcję preparatu (35 g = 1 miarka) rozpuścić w 150 ml* wody. Spożyć zaraz po przygotowaniu. Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

  • Kiedy Cały dzień
  • Stan produktu Nowy

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza: Na porcję (35 g) Na 2 porcje (70 g) Na 3 porcje (105 g)

Wartość energetyczna: 566 kJ/ 134 kcal ▬ 1137 kJ/ 267 kcal ▬ 1698 kJ/ 401 kcal
Tłuszcz: 1,5 g ▬ 2,9 g ▬ 4,4 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g ▬ 0,5 g ▬ 0,7 g
Węglowodany: 3,9 g ▬ 7,7 g ▬ 12 g
w tym: cukry: 1,4 g ▬ 2,8 g ▬ 4,2 g
Białko: 26 g ▬ 53 g ▬ 79 g
Sól: 0,30 g ▬ 0,60 g ▬ 0,90 g
Aminogram wzorcowy # na 35 g na 100 g

L-alanina: 1,3 g ▬ 3,8 g
L-arginina: 0,6 g ▬ 1,6 g
kwas L-asparaginowy: 2,9 g ▬ 8,4 g
L-cysteina: 0,6 g ▬ 1,6 g
kwas L-glutaminowy: 4,9 g ▬ 13,9 g
Glicyna: 0,4 g ▬ 1,1 g
L-histydyna: 0,5 g ▬ 1,3 g
*/** L-izoleucyna: 1,7 g ▬ 4,9 g
*/** L-leucyna: 2,8 g ▬ 8,1 g
* L-lizyna: 2,6 g ▬ 7,3 g
* L-metionina: 0,6 g ▬ 1,7 g
*/*** L-fenyloalanina: 0,8 g ▬ 2,3 g
L-prolina: 1,5 g ▬ 4,2 g
L-seryna: 1,2 g ▬ 3,5 g
* L-treonina: 1,8 g ▬ 5,1 g
*/*** L-tryptofan: 0,4 g ▬ 1,1 g
*** L-tyrozyna: 0,7 g ▬ 2,0 g
*/** L-walina: 1,6 g ▬ 4,5 g

Kiedy

Cały dzień

Stan produktu

Nowy

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza: Na porcję (35 g) Na 2 porcje (70 g) Na 3 porcje (105 g)

Wartość energetyczna: 566 kJ/ 134 kcal ▬ 1137 kJ/ 267 kcal ▬ 1698 kJ/ 401 kcal
Tłuszcz: 1,5 g ▬ 2,9 g ▬ 4,4 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g ▬ 0,5 g ▬ 0,7 g
Węglowodany: 3,9 g ▬ 7,7 g ▬ 12 g
w tym: cukry: 1,4 g ▬ 2,8 g ▬ 4,2 g
Białko: 26 g ▬ 53 g ▬ 79 g
Sól: 0,30 g ▬ 0,60 g ▬ 0,90 g
Aminogram wzorcowy # na 35 g na 100 g

L-alanina: 1,3 g ▬ 3,8 g
L-arginina: 0,6 g ▬ 1,6 g
kwas L-asparaginowy: 2,9 g ▬ 8,4 g
L-cysteina: 0,6 g ▬ 1,6 g
kwas L-glutaminowy: 4,9 g ▬ 13,9 g
Glicyna: 0,4 g ▬ 1,1 g
L-histydyna: 0,5 g ▬ 1,3 g
*/** L-izoleucyna: 1,7 g ▬ 4,9 g
*/** L-leucyna: 2,8 g ▬ 8,1 g
* L-lizyna: 2,6 g ▬ 7,3 g
* L-metionina: 0,6 g ▬ 1,7 g
*/*** L-fenyloalanina: 0,8 g ▬ 2,3 g
L-prolina: 1,5 g ▬ 4,2 g
L-seryna: 1,2 g ▬ 3,5 g
* L-treonina: 1,8 g ▬ 5,1 g
*/*** L-tryptofan: 0,4 g ▬ 1,1 g
*** L-tyrozyna: 0,7 g ▬ 2,0 g
*/** L-walina: 1,6 g ▬ 4,5 g

Skład

95% preparaty białkowe (ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), izolat białek serwatkowych WPI-CFM® (z mleka)), aromaty, mąka z orzeszków ziemnych (arachidowych) (dla smaku Masła Orzechowego), olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), fruktoza, regulatory kwasowości – kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, cytryniany sodu; substancje zagęszczające – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany (Z); emulgator – lecytyny (z soi); sól, barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N). (A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed).

Ograniczenia

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.