trek'n eat

Danie Liofilizowane Trek'n Eat (681) Makaron Z Serem I Smażoną Cebulką Ps1000+

59,99 zł 285,67 zł/kg

Paypo logo

Kup teraz, zapłać później

Rozmiar:

210 g

Otrzymaj +60 pkt za zakup tego produktu 

Sprzedawane i wysłane przez Skalnik

Niedostępny w sklepach stacjonarnych

Bezpieczne zakupy

z Programem Ochrony Kupujących

Zobacz, jak zwrócić ten produkt

Danie Liofilizowane Trek'n Eat (681) Makaron Z Serem I Smażoną Cebulką Ps1000+

Kup razem z

Podobne produkty

Danie (681) Makaron z serem i samo żoną cebulką PS1000+ to pełnowartościowy, pożywny posiłek, który łatwo można zabrać ze sobą do plecaka. Dzięki liofilizowanej postaci jest lekkie i pakowne, a proces jego przygotowania sprawia, że zachowuje swoje wartości odżywcze.
Makaron z serem i smażoną cebulką jest tradycyjnym daniem kuchni szwabskiej. Jest ono bardzo pożywne, a jednocześnie smaczne. Do jego przyrządzenia użyto dwóch rodzajów sera, Goudy i Edamu. Ser nadaje mu kremową konsystencję, zaś smażona cebulka podkręca smak. Całość idealnie sprawdzi się na regenerujący posiłek po wielogodzinnym marszu.
Danie ma postać liofilizatu i waży około 200 g. Zmieści się nawet w kieszeni plecaka. Po uwodnieniu 410 ml wody otrzymujemy z niego aż 620 g pysznego posiłku. Przygotowanie trwa około 15 min łącznie z zagotowaniem wody i nie potrzeba do niego nic więcej poza łyżką. Potrawę można przygotować bezpośrednio w nieprzemakalnej torebce. Jest gotowa po 10 min od zalania wodą. Dla większej wygody na opakowaniu umieszczono miarkę pozwalającą kontrolować ilość wlewanej wody.
Skład: makaron 50% (semolina, jajk sól), smażona cebula 16%, ser Gouda 6,5%, ser Edamski 6,5%. Sos serowy 6,5%, śmietana w proszku, modyfikowana skrobia ziemniaczana, mieszanka przypraw, pieprz, sól
Sposób przygotowania: zalać 410 ml wrzącej wody, do wysokości 10 cm na miarce, dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę i odczekać 10 min.

  • Intensywność Wszystkie intensywności
  • Stan produktu Nowy

Intensywność

Wszystkie intensywności

Stan produktu

Nowy