Zalecenia
Zespół Caperlan zaleca użycie 2 miarek zanęty na 0,75 miarki wody.
Namaczanie zanęty powinno odbywać się w dwóch etapach.
Należy najpierw wlać 3/4 niezbędnej ilości wody mieszając energicznie ręką w okrągłym wiadrze, aby zanęta wchłonęła wodę.
Zostawić zanętę na 15 minut, a następnie dolać resztę wody, aby zanęta miała odpowiednią konsystencję (pozwalającą na formowanie kul).
Skład
Kukurydza, biszkopt, makuch kukurydziany, gluten kukurydziany, pokruszone kulki (kukurydza, zboże, soja, ziarna nigru), kurkuma (1%).
Skład analityczny
proteiny brutto 12%
tłuszcze brutto 5%
minerały 1%
celuloza brutto 0,5%
sód 0,13%
Nazwa prawna
Dodatkowe pożywienie przeznaczone dla karpiowatych.
Skład
Część główna
55% Kukurydza, 20% Ciastko, 20% Makuch kukurydziany, 2% Nasiona lulka czarnego, 1% Wheat, 1% Curcuma, 1% Soy
Porady dotyczące przechowywania
Clip’&’Cut umożliwia otwieranie i zamykanie opakowania oraz łatwy transport na łowisko.Przechowywać w suchym miejscu.
Ograniczenia
Nie spożywać.
Testy
Zanęta testowana przez rok na różnych łowiskach, w celu zatwierdzenia jej skuteczności.