Zalecenia
Zespół Caperlan zaleca użycie 2 miarek zanęty na 0,75 miarki wody.
Namaczanie zanęty powinno odbywać się w dwóch etapach.
Należy najpierw wlać 3/4 niezbędnej ilości wody mieszając energicznie ręką w okrągłym wiadrze, aby zanęta wchłonęła wodę.
Zostawić zanętę na 15 minut, a następnie dolać resztę wody, aby zanęta miała odpowiednią konsystencję (pozwalającą na formowanie kul).
Skład
Bułka tarta, makuch z kopry, mielone i prażone siemię konopne (15%), biszkopt, PV1 (zboże, melasa), kukurydza, kolendra (9%).
Skład analityczny
proteiny brutto 15,4%
tłuszcze brutto 7,5%
minerały 3,2%
celuloza brutto 8,2%
sód 0,2%
Nazwa prawna
Dodatkowe pożywienie przeznaczone dla karpiowatych.
Porady dotyczące przechowywania
Clip’&’Cut umożliwia otwieranie i zamykanie opakowania oraz łatwy transport na łowisko.Przechowywać w suchym miejscu.
Ograniczenia
Nie spożywać.
Testy
Zanęta testowana przez rok na różnych łowiskach, w celu zatwierdzenia jej skuteczności.