Sortuj według :
Umiarkowanie zadowolony

20/05/2018

Marek (Polska)

Bałagan na rowerowym, brak lampek przednich...strona podaje pełny zapas we wszystkich sklepach, a tu proszę byłem w dwóch i nie ma nic.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

10/05/2018

Izabela (Polska)

Bardzo dluga kolejka do kasy
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

08/05/2018

Tomasz (Polska)

Coraz gorszy wybór towarów. Mało towaru. Brak rozmiarów. Brak innych producentów. Słabo.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

06/05/2018

Katarzyna (Polska)

Sprzęt nowy, a już porysowany często przez obsługę, lekceważące podejście do klienta na działach.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

06/05/2018

Katarzyna (Polska)

podczas zakupów kupowałam produkt Plecak do biegania 5 l KALENJI. wg informacji na stronie, do plecaka miał być dołączony bukłak na wodę, tymczasem spośród 3 sztuk dostępnych w sklepie TYLKO JEDEN posiadał taki bukłak, w reszcie plecaków był on wyciągnięty. Najprawdopodobniej jakiś klient to zabrał (???). następnym razem chyba dla pewności zakupiłabym taki produkt online
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

05/05/2018

Łukasz (Polska)

Kolejny raz robiąc zakupy w decathlon na bielach rozczarowałem się. Produkty które miały być dostępne od ręki, okazały się nie na mierzalne. Obsługa nie wykazywała chęci pomocy. Ogólny chaos i bałagan.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

2 użytkowników 2 uznało za użyteczny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

29/04/2018

Stanisław (Polska)

Ceny mało atrakcyjne.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

22/04/2018

sobieslaw (Polska)

BARDZO dużo obsługi,która między regułami w grupie rozmawia na prywatne tematy.Wogule nie zainteresowana żeby pomóc,lub doradzić klientowi.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

22/04/2018

Mirosław (Polska)

Trochę się zmieniło, moim zdaniem na gorsze. Szukałem butów trekkingowych i ostatecznie musiałem skorzystać z pomocy obsługi, ponieważ buty są teraz w kilku miejscach . I jeszcze sezonowość oferty w sklepie stacjonarnym. Czasem bywamy w górach, w których latem jest podobnie jak w Polsce zimą i przed wyjazdem ciężko uzupełnić braki w Decathlonie. Na plus jakość obsługi i pomocy w sklepie.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

21/04/2018

Jacek (Polska)

Towar pozamieniany miejscami. Ogólny bałagan mimo wczesnej pory
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd