90% zadowolonych użytkowników

Oparte na 2012 Opinie

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Trochę zadowolony

13/10/2018

Marek (Polska)

Na trzy osoby zapytane o konkretny towar (legginsy) tylko jedna wykazała chęć pomocy. Pozostałe dwie tylko wskazywały palcami alejki, w których powinienem sobie poszukać.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

03/10/2018

KATARZYNA (Polska)

Wszystko fajnie, tylko szkoda, że nie mogę zrealizować otrzymanego mailem bonu, bo kasjerce pokazuje się kwota 0 zamiast 20 zł. Żeby rozwiązać problem kazała mi dzwonić na infolinię, super...
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

30/09/2018

Krzysztof (Polska)

Przez ten nowy system nabijania towarów automatyczny, pani miała priblem bo czegos jej nie na biło i tak liczyla ze w końcu w domu zobaczylem ze jedna zecz nabila mi dwa razy :-(
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Wybór produktów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

17/09/2018

anna (Polska)

Brak kompetencji pracownika udzielającego kredytu, za szybko, źle wypełniony formularz, w efekcie zakupy za gotówkę a miały być raty.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

09/09/2018

Katarzyna (Polska)

Niestety kolekcja zimowa, którą specjalnie chciałam sprawdzić i przymierzyć była w sklepie niedostępna. Na stronie online było napisane, że produkty w Decathlonie Zakopianka już są...
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dzień dobry, 

Szanowna Pani, 

Przepraszamy za niedogodności związane z brakiem towaru na naszym sklepie, są one spowodowane globalnym problemem technicznym, nad którym już pracujemy. 
Jeżeli jest Pani nadal zainteresowana zakupem produktów, prosimy o kontakt z pracownikiem sklepu, który udzieli szczegółowych informacji. 

Ze sportowymi pozdrowieniami, 
-Natalia

Katarzyna uznał(a) tę odpowiedź za przydatną

2 użytkowników 2 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

03/09/2018

ewa (Polska)

tragiczna organizacja w obszarze kas, ogromne braki towaru
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

19/07/2018

Wąsik (Polska)

Kupuje u was bardzo dużo od kilku lat. Zawsze wiedziałam że nam ten komfort że jeśli coś z zakupionych rzeczy się zepsuje to mogę to zareklamować i wymienić na nowe. Od pól roku jednak polityka sklepu się zmieniła i wszystkie reklamacje są hurtowo odrzucane.
Dostępność produktów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

12/07/2018

Karol (Polska)

Witam, za mało pracowników obsługi do ilości klientów w sklepie, braki na półkach - dział rowery- i to nie pierwszy raz, zdekompletowane paczki co skutkuje powrotem do sklepu i zwrotem/reklamacja
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

06/06/2018

Bogdan (Polska)

Kasjer nie znalazł kodu kreskowego na produkcie i wprowadził do paragonu kod z komputera i było ok, do puki przy wyjściu ochroniarz się niedoczepił że nie zapłaciłem za produkt który był na paragonie napisany po angielsku którego ochroniarz nie znał. Podsumowując bardzo nieprzyjemna sytuacja. Bogdan
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Bogdanie,
serdecznie dziękuję za Pana komentarz. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Zrobimy co w naszej mocy, aby w przyszłości uniknąć tego rodzaju sytuacji.
Pozdrawiam
Monika

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

18/05/2018

MONIKA (Polska)

Brak pracowników na dzialach
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd