Sortuj według :
Trochę zadowolony

19/07/2018

Wąsik (Polska)

Kupuje u was bardzo dużo od kilku lat. Zawsze wiedziałam że nam ten komfort że jeśli coś z zakupionych rzeczy się zepsuje to mogę to zareklamować i wymienić na nowe. Od pól roku jednak polityka sklepu się zmieniła i wszystkie reklamacje są hurtowo odrzucane.
Dostępność produktów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

12/07/2018

Karol (Polska)

Witam, za mało pracowników obsługi do ilości klientów w sklepie, braki na półkach - dział rowery- i to nie pierwszy raz, zdekompletowane paczki co skutkuje powrotem do sklepu i zwrotem/reklamacja
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

06/06/2018

Bogdan (Polska)

Kasjer nie znalazł kodu kreskowego na produkcie i wprowadził do paragonu kod z komputera i było ok, do puki przy wyjściu ochroniarz się niedoczepił że nie zapłaciłem za produkt który był na paragonie napisany po angielsku którego ochroniarz nie znał. Podsumowując bardzo nieprzyjemna sytuacja. Bogdan
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Bogdanie,
serdecznie dziękuję za Pana komentarz. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Zrobimy co w naszej mocy, aby w przyszłości uniknąć tego rodzaju sytuacji.
Pozdrawiam
Monika

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

18/05/2018

MONIKA (Polska)

Brak pracowników na dzialach
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

15/05/2018

Michał (Polska)

Wąskie alejki z rowerami. Zbyt mało pracowników, brak dostępnych do przetestowania modeli Elops.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Michale,
dziękuję za pozostawiony przez Pana komentarz. Robimy co w naszej mocy, by komfort Państwa zakupów był jak najwyższy. Przekażę Pana uwagi kierownikowi sektora.

Serdecznie pozdrawiam 

Monika

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

13/05/2018

Daniel (Polska)

Podejście do kwestii reklamacji hulajnogi :( wrrrr
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

11/05/2018

Janusz (Polska)

Brak obsługi w dziale rowerowym, Panowie którzy skręcają rowery mają ręce pełne roboty kolejka non stop, a na sklepie nie ma nikogo kogo można zapytać o porade, rower itp.
Brak koordynacji między złożonym zamówieniem e-commerce przez strone decathlon.pl, a zakupem stacjonarnym - Pan z obsługi nic nie wiedział o rezerwacji, rower zamiast czekać złożony i sprawdzony gotowy na odbiór to dopiero go szukano.... zaproponowano rower z wystawy który miał uszkodzoną rame (porysowaną), po czym po mojej uwadze kazano poczekać 15 minut, po czym przyprowadzono rower również z porysowaną ramą i scentrowanymi kołami. Trzeci rower który przyprowadzono przynajmniej miał rame nieporysowaną, musze udać sie ponownie na serwis z nowym rowerem aby wycentrować nowe koła...
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

30/04/2018

Anna (Polska)

Zostaly nam policzone dwukroynie buty dzieciece. W sklepie bylo duszno i ciezko bylo odnalez produkty, np odpowiedni rozmiar butow.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

04/04/2018

Krzysztof (Polska)

Bardzo długa kolejka w sklepie która wpłynęła znacząco na moja opinię
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki


Panie Krzysztofie,
bardzo dziękuję za pozostawiony przez Pana komentarz. W trosce o Państwa komfort wprowadziliśmy niedawno nowy system kas, ciągle działamy nad jego usprawnieniem. Mamy nadzieję, że dzięki temu kolejki znaczaco się zmniejszą.

Serdecznie pozdrawiam
Monika

Krzysztof uznał(a) tę odpowiedź za przydatną

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

13/03/2018

ola (Polska)

obsluga nie wie gdzie znajduja sie produkty
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd