90% zadowolonych użytkowników

Oparte na 934 Opinie

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Umiarkowanie zadowolony

08/01/2019

Zbigniew (Polska)

Ceny mogły by być naprawdę niższe
Jakość obsługi
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

29/12/2018

Lukasz (Polska)

2 kasy czynne a kolejka jak diabli
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

07/12/2018

Janusz (Polska)

Polecam zmienić firmę ochraniająca. Próbowano Mnie zmusić bym nie wszedł do sklepu z małym plecakiem. Nie oddam rzeczy osobistych do depozytu za który nikt nie odpowiada!
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

03/12/2018

Mariusz (Polska)

Brak śpiworów w przystępnych cenach.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

26/11/2018

Karolina (Polska)

Sprzedaż produktu bez opakowania jest nie do zaakceptowania. W innych krajach UE, towar miałam zawsze zapakowany albo w papier albo w folie.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

24/11/2018

Jacek (Polska)

Całkowity brak liofilizatów. Nie było też składanej torby podobnej do składanych plecaczków.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

17/11/2018

anna (Polska)

maly wybor
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

11/11/2018

SEBASTIAN (Polska)

Wchodzę rano do sklepu (9:00) gdzie jest może z 2 klientów. Jestem z małym dzieckiem i mam plecak z dokumentami i innymi drobiazgami.
Ochrona przy wejściu informuje, że plecak mogę zostawić w szafce. Jest kłopot bo nie mam monet, płacę tylko kartą...
Poza tym nie zostawię dokumentów w szafce i mógłbym potrzebować nagle np chusteczki (małe dziecko). Plecak mam na zakupy i dlatego, że nie mam 10 kieszeni w spodniach żeby wszystko zmieścić.
Mogłem wejść jednak z plecakiem pod warunkiem dobrowolnego przeszukania przy wyjściu...
Syn (4 lata) się pyta czy jestem złodziejem?
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

09/11/2018

Michał (Polska)

Brak obsługi
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

21/10/2018

ANGELIKA (Polska)

Nie przepadam za pracownikami atakującymi kupujących od progu " w czym mogę pomoc" i z reguły staram sobie radzić sama znajdując to czego potrzebuje i w odpowiednim rozmiarze. Tym razem to się niestety nie udało. Obsługa- duchy zapewne gdzieś była ,ale po 10 minutach poszukiwan kogokolwiek odechciało mi się robienia zakupów.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd