91% zadowolonych użytkowników

Na podstawie 47 Opinie

24 DecathlonUsersRecommendWorkshop

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Bardzo zadowolony

15/06/2019

Marcin (Polska)

bardzo pomocny serwisant. dzieli sie. swoja opinia i doswiadczeniem
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

08/06/2019

marcin (Polska)

szybko i profesjonalnie
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

08/06/2019

Aleksander (Polska)

polecam jako skater
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

23/05/2019

Adam (Polska)

Bezplatny przeglad roweru po 6 miesiącach. Dobrze ze jest. Ale czemu trwa ponad 2 tygodnie. Czemu nie dostaję informacji po deklarowanym terminie odbioru?
W końcu jadę do sklepu. Rower stoi i czeka. Odbieram. Za kilka dni przychodź SMS o możliwości odebrania roweru. Przepływ informacji słabiutko.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

22/05/2019

julita (Polska)

wszytko jest super
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

17/05/2019

Grzegorz (Polska)

Zostawiłem rower na kompleksowy przegląd cena 135 zł plus części.
Wymieniona została tylko kaseta i łańcuch.
Czyszczenie napędu-niewykonane pełno grubej warstwy syfu na małych zębatkach.
Czyszczenie i smarowanie piast, suportu, sterów - nawet nie było odkręcone i wyjęte, pełno brudu
Koło jak było scentrowane tak jest nadal.
Regulacja przerzutek - Oczywiście nie wszystkie działają.
Serwis to jakaś kpina.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Dzień dobry!Bardzo dziękujemy za opinię,każda jest dla nas cenna żebyśmy mogli pracować nad jakością naszych usług.Czy zgłosił Pan swoje wątpliwości w dniu odbioru roweru?Bardzo proszę o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji.Napewno znajdziemy rozwiązanie,które będzie Pana satysfakcjonowało.Pozdrawiam serdecznie

Agata

Grzegorz nie uznał(a) tej odpowiedzi za przydatną

1 użytkowników 2 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

11/05/2019

Bart (Polska)

Jednym slowem oszustwo i wyludzanie pieniedzy, po przykrywka wykonania jakosciowo dobrej uslugi.
Klient zmuszony jest sam prosic sie o termin wykonia uslugi. Serwis kol nawet nie dotknal, twierdzac ze wszystko jest wycentrowane i sprawdzone.
Platna przechowalnia rzeczy ukryta pod haslem serwisu.
Lepiej zbudowac indywidualnie centrownice, uniezalezniajac sie takiej hucpy.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Dzień dobry!Dziekuję za opinię.Bardzo nam przykro,że nie udało się spełnić Pana oczekiwań i wizyta nie była satysfakcjonująca.Postaram się wyjasnić sytuację i dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.Mam nadzieję,że kolejna Pana wizyta w naszym sklepie będzie należała już tylko do udanych.Jeśli chciałby się Pan się z nami skontakotować w celu bardziej szczegółowego opisania sytuacji bardzo proszę o odpowiedź.

Agata

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

07/05/2019

tu'k!km!kkxddfj!ikdfddjlkifjsdr!ikfjsdirk!jf!kkxdrjv!kkxdfnk (Polska)

jestesci fajni
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

04/05/2019

Piotr (Polska)

Ok.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

04/05/2019

Hubert (Polska)

Przyjęcie jeśli chodzi o obsługę w porządku. Usterki zdiagnozowane i wycenione od ręki. Długi czas oczekiwania na wykonanie prac. Dostałem powiadomienie o możliwości odbioru - niestety na miejscu okazało się, że pracownik serwisu nie dotarł do pracy i musiałem się wrócić. Za drugim razem odbiór bez problemu. Wyjaśnień i porad brak - inna osoba wydawała rower, inna serwisowała. Ceny umiarkowane. Przy okazji zostawiłem wtedy drugi rower na serwis - termin odbioru 2 tygodnie, to jednak przesada - samochody się krócej serwisuje.
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Dzień dobry!Bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii,jest ona dla nas bardzo ważna żebyśmy mogli pracować nad jakością naszych usług dla Państwa.Przekazuję Pana sugestie dotyczące obsługi w serwisie rowerowym do odpowiedniej osoby.Mam nadzieję,że kolejna wizyta w naszym sklepie będzie należała już tylko do przyjemności.Pozdrawiam serdecznie.

Agata

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd