90% zadowolonych użytkowników

Na podstawie 49 Opinie

24 DecathlonUsersRecommendWorkshop

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Bardzo zadowolony

15/07/2019

Anna (Polska)

wszystko jest super
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

09/07/2019

Pawel (Polska)

Wymieniłem tylko setkę. Na serwis roweru termin za 3 tygodnie
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

01/07/2019

Ark (Polska)

super
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

15/06/2019

Marcin (Polska)

bardzo pomocny serwisant. dzieli sie. swoja opinia i doswiadczeniem
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

08/06/2019

marcin (Polska)

szybko i profesjonalnie
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

08/06/2019

Aleksander (Polska)

polecam jako skater
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

23/05/2019

Adam (Polska)

Bezplatny przeglad roweru po 6 miesiącach. Dobrze ze jest. Ale czemu trwa ponad 2 tygodnie. Czemu nie dostaję informacji po deklarowanym terminie odbioru?
W końcu jadę do sklepu. Rower stoi i czeka. Odbieram. Za kilka dni przychodź SMS o możliwości odebrania roweru. Przepływ informacji słabiutko.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

22/05/2019

julita (Polska)

wszytko jest super
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

17/05/2019

Grzegorz (Polska)

Zostawiłem rower na kompleksowy przegląd cena 135 zł plus części.
Wymieniona została tylko kaseta i łańcuch.
Czyszczenie napędu-niewykonane pełno grubej warstwy syfu na małych zębatkach.
Czyszczenie i smarowanie piast, suportu, sterów - nawet nie było odkręcone i wyjęte, pełno brudu
Koło jak było scentrowane tak jest nadal.
Regulacja przerzutek - Oczywiście nie wszystkie działają.
Serwis to jakaś kpina.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Dzień dobry!Bardzo dziękujemy za opinię,każda jest dla nas cenna żebyśmy mogli pracować nad jakością naszych usług.Czy zgłosił Pan swoje wątpliwości w dniu odbioru roweru?Bardzo proszę o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji.Napewno znajdziemy rozwiązanie,które będzie Pana satysfakcjonowało.Pozdrawiam serdecznie

Agata

Grzegorz nie uznał(a) tej odpowiedzi za przydatną

1 użytkowników 2 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

11/05/2019

Bart (Polska)

Jednym slowem oszustwo i wyludzanie pieniedzy, po przykrywka wykonania jakosciowo dobrej uslugi.
Klient zmuszony jest sam prosic sie o termin wykonia uslugi. Serwis kol nawet nie dotknal, twierdzac ze wszystko jest wycentrowane i sprawdzone.
Platna przechowalnia rzeczy ukryta pod haslem serwisu.
Lepiej zbudowac indywidualnie centrownice, uniezalezniajac sie takiej hucpy.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Dzień dobry!Dziekuję za opinię.Bardzo nam przykro,że nie udało się spełnić Pana oczekiwań i wizyta nie była satysfakcjonująca.Postaram się wyjasnić sytuację i dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.Mam nadzieję,że kolejna Pana wizyta w naszym sklepie będzie należała już tylko do udanych.Jeśli chciałby się Pan się z nami skontakotować w celu bardziej szczegółowego opisania sytuacji bardzo proszę o odpowiedź.

Agata

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd