91% zadowolonych użytkowników

Oparte na 1101 Opinie

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Umiarkowanie zadowolony

19/11/2018

Jacek (Polska)

Części personelu zależy, reszta (większa) jest tak dla towarzystwa... Ceny niezbyt atrakcyjne, wybór niezły.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

11/11/2018

Magdalena (Polska)

Nie wiem czy to przypadek, ale żeby kupić i przymierzyć dziecku buty piłkarskie, musiałam jechać do obu gdańskich sklepów Decathlon. Następnym razem w takiej sytuacji wybiorę inny sklep, gdzie od razu będzie cała rozmiarówka.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

30/10/2018

tomasz (Polska)

Słaba ocena ze względu tylko na dostępność produktów/rozmiarów. Jakość obsługi bardzo dobra, ceny super.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Tomaszu, serdecznie dziękuję za podzielenie się Pańską opinią o Naszym sklepie.
Jesteśmy w trakcie uwiarygadniania zapasu naszego sklepu. Proszę powiedzieć artykułu z jakiego sportu Pan nie odnalazł?

Stanisław Nagórski Dyrektor Sklepu Decathlon Przymorze

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

25/09/2018

Maria (Polska)

Brak butów do "chodzenia po mieście" dla młodzieży, oczywiście sportowych
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Witam,

Decathlon chce Tworzyć odzież sportową głownie do uprawiania sportu. Dlatego większość naszego obuwia jest częścią działow związanych z konkretnymi sportami. Można jednak np na dziale chodzenie znaleźć obuwie mniej ukierunkowane sportowo. 

Natalia Walukiewicz
Lider Sportów Sezonowych

Maria uznał(a) tę odpowiedź za przydatną

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

28/08/2018

wladyslawa (Polska)

słaba obsługa kasowa - na 4 kasy do płatności kartą były czynne tylko dwie , a personel miotał się nie mogąc ich uruchomić .
słaby wybór a praktycznie żaden dla osób grubych , właściwie mogę kupić sobie do ubrania buty , sandały
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dziękujemy za informację. Niestety czasem wynikają sytuacje niezależne od nas i naszych chęci a dotyczą one najczęściej sprzętu. Poza 4 kasami samoobsługowymi, kartą można płacić również w pozostałych 4 kasach obsługiwanych przez kasjerów. W razie dużych kolejek staramy się na bieżąco otwierać kolejne kasy, by Państwa zakupy były udane.
Jeśli chodzi o odzież w większych rozmiarach to mamy ją na pewno w sprzedaży na Myślistwie i Fitnesie.  

Natalia Walukiewicz
Lider Sportów Sezonowych

wladyslawa nie uznał(a) tej odpowiedzi za przydatną

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

28/08/2018

Karolina (Polska)

Brakuje mi stoiska z ubraniami torbami butami itp do codziennego noszenia ale o charakterze sportowym. Kiedys takie rzeczy mozna bylo kupić u Panstwa, teraz mi ich brakuje.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

23/08/2018

DOROTA (Polska)

Wielokrotnie nie zapytano mnie przy płaceniu czy mam kartę , a jak przypomniałam sobie o karcie , powiedziano mi że jest za późno i mam sobie sama w domu dodać ;( Próbuję jednak i pokazuje że już dzisiejszy zakup dodano mimo iż w moich punktach się nie wyświetla że dzisiaj coś kupiłam ;( albo pracownicy wykorzystują te paragony u siebie albo nie wiem kupiłam namiot i mimo iż się nie wyświetla że taki namiot kupiłam wprowadzając dane z paragonu napisane jest że paragon został już wprowadzony ! dzisiaj kupiłam buty i przed chwilą wprowadziłam numery z paragonu i to samo !
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

09/08/2018

Beata (Polska)

Szukałam paru rzeczy na dziale sportów wodnych, których nie znalazłam. Jeszcze miesiąc wakacji a tam puste półki, szkoda. Co do obsługi, była super, bo niewidoczna
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

05/08/2018

Marcin (Polska)

Chciałem kupić buty do biegania i do piłki nożnej (turfy) ale niestety nie było nic ciekawego i wyszedłem jedynie z plecaczkiem małym dla Żony.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Witam,

dziękuję za komentarz, w przyszłości zapraszam do kontaktu ze sprzedawcą działu, który może dla POana zamówić dowolny dostępny produkt ze strony internetowej decathlon.com

Natalia Walukiewicz
Lider Sportów Sezonowych

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

24/07/2018

Magdalena (Polska)

Jeśli chodzi o mnie, to system zmieniony w ostatnim czasie system kas się nie sprawdza. Mam wrażenie, że mają to być docelowo kasy samoobsługowe, ale w tym momencie się on do niczego nie nadaje- sama musiałam włożyć w tą wydzieloną przestrzeń do skanowania (które notabene nastąpiło automatycznie), sama też musiałam zakupy z niego wyjąć. Moje pytanie zatem- po co tam kasjer? Jego jedynym zadaniem było zeskanowanie mojej karty stałego klienta, resztę śmiało można by zrobić samodzielnie. Skoro i tak sama wkładam i wykładam te zakupy, to po co kasjer przy stanowisku kasowym? Większy pożytek jest chyba z pracownika na dziale, w którym się specjalizuje...
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dziękujemy za komentarz. dostępne są zarówno kasy samoobsługowe, jak również te obsługiwane przez kasjerów. W związku z tym, że występuje wiele różnych rodzajów transakcji w wielu z nich potrzebna jest obsługa/pomoc drużyny z Kas i Punktu Obsługi Klienta. Liczę, że następne zakupy będą dla Pani przyjemniejsze i przekona się Pani do naszego nowego systemu kasowego.

Ze sportowym pozdrowieniem
Natalia Walukiewicz
Lider Sportów Sezonowych

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd