Sortuj według :
Umiarkowanie zadowolony

12/07/2018

Kamil (Polska)

Dziękuje miłemu Panu za pomoc w wyborze ramy. Szkoda tylko, że nie było mojego rozmiaru.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

08/07/2018

Jakub (Polska)

Dojazd do sklepów komunikacją miejską jest słaby. Nie jest to całkowicie Państwa wina. Waszą winą jest położenie sklepu i infrastruktura wokół. Winą miasta jest układ komunikacyjny. To kiepska promocja aktywnego i ekologicznego trybu życia. Stan dostępności artykułów w sklepach nie jest aktualizowany na bieżąco, a na regałach panuje bałagan. Żeby się odnaleźć, trzeba zawracać głowę obsłudze. Tak, po to tam są, ale etykiety na regałach i strona internetowa także.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

05/07/2018

Karolina (Polska)

Brak możliwości przymierzenia zegarka przed zakupem, nie mieli żadnej wersji pokazowej. Słaby komfort rozmowy przy wypełnianiu wniosku o kartę kredytowa decathlon - pozostali klienci słyszeli wszystkie moje dane , wysokość zarobków , nr telefonu i adresy.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

02/07/2018

Dariusz (Polska)

W przypadku piłek do nogi akurat słaby wybór, zresztą po półkach było widać że jakoś pusto. Nikogo nie mogłem znaleźć aby zapytać o to jaką piłkę czy rękawice kupić dziecku, w końcu pomogła mi tablica z rozmiarem rękawic. Przy kasie szybko i sprawnie.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

24/06/2018

Bolesław (Polska)

Bałagan w okularach bardzo utrudniał wybór. Czapki w kilku miejscach również. Biorąc jednak pod uwagę początek wakacji, spodziewałem się większego chaosu :)
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

14/06/2018

Grzegorz (Polska)

Proszę o czystsze koszyki. Niestety, koszyki zakupowe są ewidentnie brudne. Jak białe ciuchy wkładać do takich koszyków, na ubraniach są ślady kurzu z koszyków.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dzień dobry,
dziękujemy za wystawioną opinię, oczywiście weźmiemy Pana opinię pod uwagę, już niedługo pojawią się nowe koszyki :).

Pozdrawiam,
Martyna

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

10/06/2018

RAFAŁ (Polska)

Niektóre produkty np. do pływania ujawniają swoje wady po ich pierwszym użyciu. Nie bardzo wiadomo co w takim razie można zrobić.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dzień dobry,
dziękujemy za wystawioną opinię. Czy mógłby Pan napisać, jakie produkty ma Pan na myśli?

Pozdrawiam,
Martyna

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

10/06/2018

Miłosz (Polska)

Ekipa spoko- to raczej systemy komp. i niewielka ilość niedrogich produktów robią minusy
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dzień dobry,
dziękujemy za wystawioną opinię. Czy mógłby Pan rozwinąć, jakich produktów konkretnie brakuje w Naszym sklepie? 

Pozdrawiam,
Martyna

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

25/05/2018

KRZYSZTOF (Polska)

Jeden bałagan. Na dziale BIEGANIE nie ma odżywek, okularów. Obsługa też do końca nie jest pewna.

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

10/05/2018

ANDRZEJ (Polska)

Brak rozmiarów
Jakość obsługi
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd