91% zadowolonych użytkowników

Na podstawie 1453 Opinie

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Niezadowolony

16/05/2019

Martyna (Polska)

Jestem obużona, czuje się, że autentycznie wyszłam na idiotkę przed obsługą, a raczej oni mnie nią zrobili. Sytuacja wydarzyła się dziś, wręcz przed chwilą. Otóż wybrałam się kupić dwa szare daszki firmy kalenji. Na wieszaczku cena 14.99(żeby nie było cały był zapełniony tymi czapkami, a na innych inne kolory po 19.99) zapytałam jeszcze znajomej czy to ta sama co ona ma "wygląd się zgadza, kupiłam ją za 15 zł(niedawno)" po czym idę do kasy i każą mi zapłacić 19.99. Wykłócałam się dobre prawie 10 minut. Nawet pokazywałam zdjęcie (to samo które wysłałam znajomej) ale nie, nadal do zapłaty 19.99. Wprowadzają w błąd klienta i potem mają takie nieprzyjemne sytuacje. Nie dość, że gra na nerwach to jeszcze zrobiła się długa kolejka. Nigdy więcej. I nawet nie chodzi tu o te niecałe 5 zł straty, tylko samą nieprzyjemną sytuacje. Rada dla obsługi, proszę się upewnić, czy ceny na wieszaczkach są poprawne;)
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dzień dobry Pani Martyno. 

Bardzo przepraszam, za zaistniałą sytuację. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Niestety czasem się zdąży, że jakiś produkt ma niewłaściwą cenę. Mam nadzieję, że to był pierwszy i ostatni raz. Po mimo zaistniałej sytuacji, mam nadzieję, że jeszcze nas Pani odwiedzi i jestem przekonany, że tym razem będzie Pani bardziej zadowolona z naszej obsługi. 
Pozdrawiam serdecznie. 
Miłego dnia. 

Mateusz

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

26/03/2019

Daniel (Polska)

Witam. Zakupilem u państwa dwa rowery w sobote 23/03/2019 i dnia nastepnego gdzy tylko chcialem wybrac sie w trase okazalo sie ze jedn z nich jest uszkodzony. W poniedzialek po pracy przyjechalem do panstwa skelepu i dostalem informacje ze musze oddac na reklamacje i czekac 14 dni na rozpatrzenie jej. Jak dla mnie to jest kpina kupujac rower i nie liczac niedzieli nie handlowej nastepnego dnia oddawac go na reklamacje i czekac 14 dni. Dodatkowo dostalem informacje od panstwa personelu ze dostane kupon rabatowy wydajac ponad 1000 zl a do tej pory nic nie dostalem. jestem bardzi zniesmaczony cala ta sytuacja i na pewno nie polece zakupow u panstwa w sklepie swoim znajomym.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Dzień dobry Panie Danielu.
Bardzo mi przykro, że jest Pan niezadowolony z zakupów w naszym sklepie.
Problem, wynika z tego, że rower został wzięty prosto z ekspozycji nie czekając na końcową regulację sprzedawcy. 
Kierownik dyżurny, zdecydował się przyjąć na 14 dni reklamację, ponieważ nie ma tak specjalistycznej wiedzy z każdej dziedziny i potrzebował poczekać na informację specjalisty / serwisanta. 
Z tego co się dowiedziałem, serwisant pojawił się i wyregulował Pana rower jeszcze tego samego dnia (poniedziałek). 
Mam nadzieję, że następnym razem będzie Pan bardziej zadowolony z zakupów w naszym sklepie. 
Czy jeszcze w jakiś sposób mogę Panu pomóc?

Dziękujemy za Pana opinię. 
Pozdrawiam serdecznie,

Mateusz

Daniel uznał(a) tę odpowiedź za przydatną

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

22/09/2018

janusz (Polska)

Zero produktów dotyczy stroju jesiennego na rower. Pokonałem 32 km aby zastać w sklepie 0.Ponoć jeszcze nie dosłano z magazynu.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

09/09/2018

KATARZYNA (Polska)

Bardzo mały wybór produktów i wysokie ceny.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

03/09/2018

Grażyna (Polska)

Po przebudowie toalet brak możliwości kożystania przez osoby na wòzkach brak jakiego kolwiek myślenia proponuję usiąść na wòzku i skorzystać teraz z toalety.Brak możliwości dojechania do sklepu z autobusu 69 ponieważ nie ma chodnika a jak jest chodnik to są tak wysokie krawężniki że samemu nie ma szans podjechać a zjeżdżając można tylko uszkodzić sobie wòzek,ròwnież proponuję usiąć na wòzku i dojechac od autobusu lini 69z Błonia
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

24/07/2018

Rafał (Polska)

Po pierwsze błędne, mylące klientów ceny, produkt który chciałem zakupić był na półce w innej cenie niż się okazało przy kasie. Pan, który mnie obsługiwał twierdził, że ktoś przełożył produkt, natomiast ten sam produkt leżący w innym miejscu też miał błędną cenę. Pacownicy sklepu powinni pilnować aby ceny były aktualne, a nie składać na to, że ktoś przełożył produkt. Jak wspomniałem o kierowniku, to osoba, która mi proponowała produkt nagle zaczęła szukać innego podobnego w podobnej cenie.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

20/07/2018

niezadowolony (Polska)

dopiero czwarty pracownik pomógł mi znaleźć w sklepie to czego szukałam. ogólnie bardzo trudno jest znaleźć produkty w tym sklepie
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

04/07/2018

Artur (Polska)

Ceny nie są aktualne i zgodnie z tymi, które są na reklamach
Jakość obsługi
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

01/10/2017

MARTA (Polska)

Drama obsługa na kasach...
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

2 użytkowników 2 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

06/08/2017

Robert (Polska)

W sobotę godz 10 duża kolejka przy kasach dwie czynne gdy zbliżam się do kasy pan oświadcza mi ze zamyka kasę mi przed nosem i mam iść do drugiej musialem interweniować u kierownika-czki zmiany takie sytuacje zniechęcają do zakupów
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

2 użytkowników 4 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd