90% zadowolonych użytkowników

Oparte na 1002 Opinie

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Niezadowolony

22/09/2018

janusz (Polska)

Zero produktów dotyczy stroju jesiennego na rower. Pokonałem 32 km aby zastać w sklepie 0.Ponoć jeszcze nie dosłano z magazynu.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

09/09/2018

KATARZYNA (Polska)

Bardzo mały wybór produktów i wysokie ceny.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

03/09/2018

Grażyna (Polska)

Po przebudowie toalet brak możliwości kożystania przez osoby na wòzkach brak jakiego kolwiek myślenia proponuję usiąść na wòzku i skorzystać teraz z toalety.Brak możliwości dojechania do sklepu z autobusu 69 ponieważ nie ma chodnika a jak jest chodnik to są tak wysokie krawężniki że samemu nie ma szans podjechać a zjeżdżając można tylko uszkodzić sobie wòzek,ròwnież proponuję usiąć na wòzku i dojechac od autobusu lini 69z Błonia
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

24/07/2018

Rafał (Polska)

Po pierwsze błędne, mylące klientów ceny, produkt który chciałem zakupić był na półce w innej cenie niż się okazało przy kasie. Pan, który mnie obsługiwał twierdził, że ktoś przełożył produkt, natomiast ten sam produkt leżący w innym miejscu też miał błędną cenę. Pacownicy sklepu powinni pilnować aby ceny były aktualne, a nie składać na to, że ktoś przełożył produkt. Jak wspomniałem o kierowniku, to osoba, która mi proponowała produkt nagle zaczęła szukać innego podobnego w podobnej cenie.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

20/07/2018

niezadowolony (Polska)

dopiero czwarty pracownik pomógł mi znaleźć w sklepie to czego szukałam. ogólnie bardzo trudno jest znaleźć produkty w tym sklepie
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

04/07/2018

Artur (Polska)

Ceny nie są aktualne i zgodnie z tymi, które są na reklamach
Jakość obsługi
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

01/10/2017

MARTA (Polska)

Drama obsługa na kasach...
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Niezadowolony

06/08/2017

Robert (Polska)

W sobotę godz 10 duża kolejka przy kasach dwie czynne gdy zbliżam się do kasy pan oświadcza mi ze zamyka kasę mi przed nosem i mam iść do drugiej musialem interweniować u kierownika-czki zmiany takie sytuacje zniechęcają do zakupów
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd