Sortuj według :
Umiarkowanie zadowolony

17/08/2018

Maciej (Polska)

Brak asortymentu który jest w internecie.
Za mało czytników do zczytywania cen.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

09/08/2018

Michał (Polska)

Nie mam do niczego zastrzeżeń, poza jedną rzeczą. Fatalne zachowanie pracowników sklepu.

Byłem trzeci raz i trzeci raz to samo. Grupują się i rozmawiają w najlepsze, śmiejąc się przy tym. Między regałami próżno szukać kogokolwiek do pomocy, a to bardzo zniechęca. Nagle gdzieś w rogu widzę sześciu (!) pracowników w kółku, którzy nawet nie zwracają uwagi na klienta. Paskudny widok. Wiem o czym mówię, bo pracowałem w podobnym sklepie i menedżer dawał jedno ostrzeżenie za takie coś, przy kolejnym wyrzucał z pracy.

Proszę im to przekazać. Takie sceny widuję tylko w waszym sklepie w Fordonie, a byłem też w kilku innych. Pracownicy chyba nie zdają sobie z tego sprawy, jak fatalnie wygląda to z boku.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

05/08/2018

ALEKSANDER (Polska)

Spodnie, które chciałem zakupić miały wybór co do szerokości w pasie, natomiast wszystkie były tylko w długości 34. Czyżby wszyscy powinni mieć powyżej 180 cm wzrostu. Wieszak był pełen.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

03/08/2018

Mariusz (Polska)

rozumiem, że jest szczyt sezonu ale dostępnośc produktów letnich,wakacyjnych słaba jeśli chodzi o rozmiarówki
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

30/07/2018

Paweł (Polska)

ŚREDNIO ZADOWOLONY.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

30/07/2018

MICHAŁ (Polska)

Brak znajomości produktów przez pracowników
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

26/07/2018

jakub (Polska)

maly wybor sprzetu jezdzieckiego.
towar slabej jakosci.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

21/07/2018

Dawid (Polska)

Słaby wybór, pierwsza sprawa to nie mogłem zobaczyć towarów którymi byłem zainteresowany ze względu na ich brak. Druga kwestia to ciężko było odnaleźć właściwy produkt na półce którego poszukiwałem - zdenerwowany niemożliwością jego odnalezienia byłem zmuszony wybrać inny produkt. Porównując ostatnie zakupy na których byłem do poprzednich to jestem lekko zniesmaczony tymi ostatnimi.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

06/07/2018

Marcin (Polska)

Kasjerka odsyła do kasy samoobsługowej, która się "przycina". Dlatego drugą część zakupów postanowiłem zrobić w tradycyjnej kasie. Pani skasowała produkty, podała paragon i wyszła z kasy pozostawiając bez słowa zakupy z boku kasy. Kompletny brak szacunku i minimum kultury. na dodatek bramka przy wyjściu nam dzwoni. Ochraniaż sprawdza paragon i zakupy i bez słowa przepraszam puszcza nas dalej. Bramka dzowni ponownie...
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

27/06/2018

Reginald (Polska)

Niestety troszkę się rozczarowałem obsługą. Przymierzając buty poprosiłem przechodzącego sprzedawcę aby usunął zabezpieczający klips z buta abym mógł lepiej dopasować obuwie. Na moją prośbę odpowiedział że klips jest umieszczony w taki sposób że nie przeszkadza - mnie jednak utrudniał przymiarkę i sznurowanie buta. Moja druga prośba została skwitowana stwierdzeniem że jak mi nie odpowiada klips to mam iść z tym do kasy i tam zdejmą. Musiałbym przejść pół sklepu więc troszkę niezbyt miłe traktowanie klienta. Ze spaceru zrezygnowałem. Ostatecznie przymierzałem dość drogie buty jak na ten sklep więc ''Pan zmęczony'' mógłby być chociaż troszkę bardziej pomocny. Finalnie zakupiłem obuwie jedne z tańszych - to tylko na siłownię więc postanowiłem nie przepłacać za taki komfort zakupów. Taka drobna uwaga. Jak ktoś długo wybiera i ogląda to nie jest złodziejem. Nosze rozmiar 47 lub 47,5 i trudno czasami wypatrzeć odpowiedni rozmiar i interesujący model. Podsyłanie co chwile śledzącego moją obecność personelu, chociaż bardzo uroczego, nie wpływa zbyt dobrze na komfort zakupów.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd