92% zadowolonych użytkowników

Oparte na 10 Opinie

9 DecathlonUsersRecommendWorkshop

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Bardzo zadowolony

16/05/2018

gniewkowska (Polska)

Rewelacja polecam
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

28/02/2018

Wiesław (Polska)

Serwis nart został przeprowadzony bardzo szybko, szybciej niż dokonałem oględzin oferty sklepowej.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

10/02/2018

Tomasz (Polska)

Profesjonalne podejście do tematu
Życzliwość / Przyjęcie
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

28/01/2018

Marcin (Polska)

Jestem bardzo zadowolony zarówno z terminu wykonania usługi jak i staranności wykonanej usługi. Ślizgi nart i krawędzie wyglądają jak nowe . Już nie mogę się doczekać szusowania. Moje narty dostały drugie życie :) Polecam serwis
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

26/01/2018

Małgorzata (Polska)

Najlepszy serwis w regionie! Usługa została wykonana profesjonalnie z dużą dokładnością. Miła obsługa i sympatyczna atmosfera. Szybkie terminy realizacji i konkurencyjne ceny. Polecam!
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

25/01/2018

Magdalena (Polska)

Wiązania w nartach nie zostały wyregulowane. Stwierdzono, że trzeba nawiercić nowe otwory na większy rozstaw wiązań. Po udaniu do innego serwisu celem wykonania wiercenia, wiązania zostały wyregulowane bez problemu i bez wiercenia. Okazało się również, że jedna narta była ustawiona na "twardą" jazdę, a druga na "miękką". Nie mam zaufania do tego serwisu.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

17/01/2018

ROBERT (Polska)

Bardzo sympatyczna obsługa. Dobra jakość serwisu i krótki termin w połączeniu z atrakcyjną ceną. To już kolejny raz kiedy oddaję narty do przygotowania w tym miejscu i kolejny raz duży plus.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Witam,
Bardzo dziękujemy za ocenę i komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości usług serwisowych. Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy do Decathlon Bydgoszcz Fordon :)

MAGDA

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

22/11/2017

RENATA (Polska)

Ostatnia usługa serwisowa,była na bardzo wysokim poziomie.Serwisant ten jest osobą ,która doskonale wie co robi i jak dana usługa powinna być wykonana.Przekazuje zawsze wszystkie spostrzeżenia i sugeruje dobre zmiany w ustawieniach roweru.Kultura osobista również na bardzo wysokim poziomie.Szybkość i dokładność godna podziwu i polecenia.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Witam,

Bardzo dziękuję za ocenę i komentarz. Dziękujemy za miłe słowa odnośnie jakości usług serwisowych, staramy się sprostać wszystkim Państwa oczekiwaniom. Serdecznie zapraszam na kolejne zakupy do Decathlon Bydgoszcz Fordon :)

MAGDA

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

17/11/2017

GRZEGORZ (Polska)

Jestem bardzo zadowolony z usługi jednak ceny mogłyby być niższe
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

21/09/2017

Jakub (Polska)

Szybko, dobrze, bez problemów.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd