89% zadowolonych użytkowników

Oparte na 13 Opinie

11 DecathlonUsersRecommendWorkshop

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Zadowolony

14/09/2018

Łukasz (Polska)

Miło
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Umiarkowanie zadowolony

05/09/2018

Przemyslaw (Polska)

Nie dokladnie wyregulowane przerzutki w obydwu rowerach
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

10/08/2018

slawek (Polska)

Ok
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

16/05/2018

gniewkowska (Polska)

Rewelacja polecam
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

28/02/2018

Wiesław (Polska)

Serwis nart został przeprowadzony bardzo szybko, szybciej niż dokonałem oględzin oferty sklepowej.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

10/02/2018

Tomasz (Polska)

Profesjonalne podejście do tematu
Życzliwość / Przyjęcie
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

28/01/2018

Marcin (Polska)

Jestem bardzo zadowolony zarówno z terminu wykonania usługi jak i staranności wykonanej usługi. Ślizgi nart i krawędzie wyglądają jak nowe . Już nie mogę się doczekać szusowania. Moje narty dostały drugie życie :) Polecam serwis
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

26/01/2018

Małgorzata (Polska)

Najlepszy serwis w regionie! Usługa została wykonana profesjonalnie z dużą dokładnością. Miła obsługa i sympatyczna atmosfera. Szybkie terminy realizacji i konkurencyjne ceny. Polecam!
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

25/01/2018

Magdalena (Polska)

Wiązania w nartach nie zostały wyregulowane. Stwierdzono, że trzeba nawiercić nowe otwory na większy rozstaw wiązań. Po udaniu do innego serwisu celem wykonania wiercenia, wiązania zostały wyregulowane bez problemu i bez wiercenia. Okazało się również, że jedna narta była ustawiona na "twardą" jazdę, a druga na "miękką". Nie mam zaufania do tego serwisu.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

17/01/2018

ROBERT (Polska)

Bardzo sympatyczna obsługa. Dobra jakość serwisu i krótki termin w połączeniu z atrakcyjną ceną. To już kolejny raz kiedy oddaję narty do przygotowania w tym miejscu i kolejny raz duży plus.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Witam,
Bardzo dziękujemy za ocenę i komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości usług serwisowych. Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy do Decathlon Bydgoszcz Fordon :)

MAGDA

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd