95% zadowolonych użytkowników

Na podstawie 35 Opinie

33 DecathlonUsersRecommendWorkshop

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Bardzo zadowolony

18/08/2019

Marek (Polska)

Wczoraj trafiłem do serwisu z nietypowym problemem, którego nie mogłem rozwiązaćsamodzielnie od dłuższego czasu. Dziękuję Panu Patrykowi i Łukaszowi za fachową i szybką pomoc w rozwiązaniu problemu. Tym bardziej rozmowa w przyjaznej atmosferze zachęca mnie do ponownej wizyty w serwsie decathlon!
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

15/08/2019

Renata (Polska)

PEŁEN PROFESJONALIZM
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

02/06/2019

MICHAŁ (Polska)

Serwisant podal termin na piątek a rower był gotowy juz w czwartek.
O dodatkowych kosztach poinformowano mnie telefonicznie jednocześnie pytajac o zgodę - zgodziłem się, i nie było zaskoczenia przy końcowej płatności.
Polecam serwis!! Profesjonalizm, wspólna analiza niezbędnych napraw. Serwisant nie "naciągał" na dodatkowe prace i koszty, konkretnie określał niezbędne prace. Tłumaczył co jest niezbedne.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

1 użytkowników 2 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

01/06/2019

a (Polska)

Profesjonalne podejście do klienta, skuteczność, nietuzinkowe rozwiązania, bardzo przyjazna atmosfera. Polecam cały serwis a szczególnie Pana Patryka! Siodełko wspaniale się sprawdza :)
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

1 użytkowników 1 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

16/05/2019

Szymon (Polska)

Oprócz obsuwy terminowej wszystko ok.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

10/04/2019

Marlena (Polska)

Dziś przyjechałam rowerem do serwisu z przebitym kołem i od razu wymieniono mi dętki doradzono opony i zalecono wymianę klocków w hamulcach. W międzyczasie Pan ustawił mi hamulce i przerzutki. Rower jeździ jak odmieniony. Pozdrawiam Pana Przystojniaka z serwisu i dziękuję! :)
Polecam!
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

08/04/2019

Jedrzej (Polska)

Solidnie i tanio. Trochę długi czas wykonania usługi.

1 użytkowników 1 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Trochę zadowolony

15/03/2019

Krzysztof (Polska)

Oddalem rower na przeglad z wygody, poniewaz nie chcialo mi sie samemu serwisowac .Zostalem poinformowany, ze przednia przerzutka jest zepsuta i nie da sie jej wyregulowac - poinformowalem ze problem tkwi w srubie regulujacej. Odebralem rower sruba nawet nie tknieta - zepsuta przerzutke wyregulowalem sam w 10minut. Centrowanie tylniego kola dopuszczalnie mozna zaakceptowac. Komentarz serwisanta, ze lepiej nie jezdzic na tym rowerze - rower z Decathlonu ledwie 15tys km. Nastepnym razem jak bede mial lenia to pojde do osiedlowego serwisu - bede mial pewnosc ze serwis bedzie skuteczny.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

26/02/2019

Katarzyna (Polska)

Wszystko w porządku, tylko przy podstawowej diagnostyce roweru i sprawdzaniu ciśnienia w oponach nie zwrócono uwagi, że w jedną z nich jest wbity kolec / coś ostrego. Przy kolejnej wycieczce rowerowej to coś natychmiast przebiło dętkę i zrobił się kapeć. Poza tym jestem zadowolona (z regulacji przerzutek i hamulców, smarowania łańcucha).

1 użytkowników 2 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

25/01/2019

Grzegorz (Polska)

Jestem zadowolony.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd