93% zadowolonych użytkowników

Na podstawie 441 Opinie

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Bardzo zadowolony

21/05/2019

Bogdan (Polska)

kupowałem rower,pan który mnie obsługiwał zasługuje na miano super sprzedawcy...przygotował sprzęt perfekcyjnie mogłem nim nawet wyjechać ze sklepu,po za tym wszystko wytłumaczył,pomógł w doborze akcesoriów....więcej takich sprzedawców,a i przy kasie obsługa super.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Bogdanie,

jest nam niezmiernie miło czytać takie opinie! Cieszymy się, że nasza ekipa stanęła na wysokości zadania. Zachęcamy również do wystawienia opinii dotyczących zakupionych produktów i zapraszamy ponownie na sportowe zakupy.

Pozdrawiam serdecznie,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

19/05/2019

Łukasz (Polska)

Polecam.
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Łukaszu,

bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Zachęcamy również do wystawienia opinii na temat produktów.

Ze sportowymi pozdrowieniami,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Łukasz uznał(a) tę odpowiedź za przydatną

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

19/05/2019

Anna (Polska)

Zawsze znajdę to, czego potrzebuję
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Pani Anno,

cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie należą do udanych, zachęcamy w takim razie do wystawienia opinii na temat produktów! Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii i zapraszamy ponownie na sportowe zakupy.

Pozdrawiam serdecznie, 

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

16/05/2019

Karina (Polska)

Polecam zakupy w tym sklepie
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Pani Karino,

dziękujemy za wystawienie opinii, zachęcamy również do wystawienia opinii na temat produktów.

Pozdrawiam serdecznie, 

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

16/05/2019

Tadeusz (Polska)

Super
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Tadeuszu,

bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii. Zapraszamy ponownie na sportowe zakupy.

Pozdrawiam serdecznie,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

14/05/2019

Stanislaw (Polska)

Zawsze za każdym razem znajdę to czego potrzebuje nigdy nie było że czegoś nie ma, a że zawsze kupuje nie tylko to po co przyjechałem to już magia tego miejsca :)
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Stanisławie,

dziękujemy za wyrażenie opinii i bardzo się cieszymy, że każda wizyta w naszym sklepie należy do udanych! Zachęcamy również do wystawienia opinii na temat zakupionych produktów. 

Ze sportowymi pozdrowieniami,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

13/05/2019

Paweł (Polska)

Duży wybór odzieży sportowej polecam
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Pawle,

bardzo dziękujemy za wystawienie opinii i zapraszamy ponownie na sportowe zakupy!

Pozdrawiam serdecznie,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

09/05/2019

Patryk (Polska)

Miła i pomocna obsługa
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Patryku,

cieszymy się, że nasza ekipa stanęła na wysokości zadania. Dziękujemy za wyrażenie opinii i zapraszamy ponownie na sportowe zakupy! 

Pozdrawiam serdecznie,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Patryk uznał(a) tę odpowiedź za przydatną

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

03/05/2019

Paweł (Polska)

Ok
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Pawle,

dziękujemy za wystawienie opinii. Zapraszamy ponownie na sportowe zakupy.

Pozdrawiam serdecznie,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

28/04/2019

Tomasz (Polska)

Luźny sklep :)
Jakość obsługi
Dostępność produktów
Atrakcyjne ceny
Wybór produktów
Ogólny komfort zakupów

Odpowiedź marki

Panie Tomaszu,

dziękujemy za wystawienie opinii i zapraszamy ponownie!

Ze sportowymi pozdrowieniami,

Paulina
Punkt Obsługi Klienta
DECATHLON Rybnik

Tomasz uznał(a) tę odpowiedź za przydatną

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd