Baton Collagen OLIMP 44g czekolada
Kod produktu: 8906023
0,0 (2)7,99 zł 181,60 zł/kg
Rozmiar: Brak rozmiaru
Jak wybrać rozmiar?Otrzymaj +8 pkt za zakup tego produktu
Darmowy zwrot
Porozmawiaj z nami
Kod produktu: 8906023
0,0 (2)7,99 zł 181,60 zł/kg
Otrzymaj +8 pkt za zakup tego produktu
Darmowy zwrot
Porozmawiaj z nami
Smaczna białkowa przekąska
Każdy baton Collagen Bar (44 g) zawiera 5 g kolagenu rybiego.
Zawiera 5 g kolagenu rybiego
witamina A, biotyna
niska zawartość cukrów – pyszna alternatywa dla słodyczy
białkowa fit przekąska z wysoką zawartością błonnika pokarmowego, dzięki któremu szybciej pojawia się uczucie sytości
5 g wysokiej jakości, dobrze przyswajalnego rybiego kolagenu – cennego składnika strukturalnego skóry i stawów.
Białkowy baton Collagen Bar z dodatkiem kakao i polewą z prawdziwej czekolady świetnie sprawdza się w przypadku kobiet, które nie tylko dbają o piękną i zdrową skórę, ale także dążą do wymodelowania sylwetki. Zaledwie 172 kalorie, a także niska zawartość cukrów i wysoka zawartość błonnika (z fruktooligosacharydów, izomaltooligosacharydów) potwierdzają jedynie, że to znakomita alternatywa dla słodyczy i zarazem pyszne urozmaicenie diety w trakcie redukcji tkanki tłuszczowej.
Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający. Nie stosować z innymi produktami zawierającymi witaminę A lub mangan. Nie stosować u kobiet w ciąży i karmiących piersią. Nie spożywaj więcej niż 2 batony dziennie.
Przechowywać i transportować w temperaturze poniżej 25°C. Chronić przed działaniem promieni słonecznych, nagłych zmian temperatury, zapachu lub wilgotności.
Informacja żywieniowa Na 100 g na porcję (44 g)
Wartość energetyczna 1633 kJ/ 393 kcal 717 kJ/ 172 kcal
Tłuszcz 19 g 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,5 g 2,9 g
Węglowodany 22 g 9,6 g
w tym cukry 2,2 g 0,97 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) 18 g 8,1 g
Błonnik 18 g 8 g
Białko 19 g 8 g
Sól 0,29 g 0,13 g
Witamina C 91 mg (114%*) 40 mg (50%*)
Witamina D 5,7 µg (114%*) 2,5 µg (50%*)
Witamina A 909 µg (114%*) 400 µg (50%*)
Biotyna 56,8 µg (114%*) 25 µg (50%*)
Mangan 2,27 mg
44g
25% czekolada z substancją słodzącą [miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], 13% peptydy kolagenu rybiego (ryby), fruktooligosacharydy, izomaltooligosacharydy1 z tapioki, substancje utrzymujące wilgoć – glicerol, sorbitole; olej roślinny (rzepakowy), izolat białka sojowego, białko z grochu, chrupki sojowe (izolat białka sojowego), 3% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu,
białko z brązowego ryżu, izomaltuloza2, substancja zagęszczająca – guma arabska; aromaty, emulgator – lecytyny (sojowe); kwas L-askorbinowy – wit. C, cholekalcyferol – wit. D, palmitynian retinylu – wit. A, D-biotyna – biotyna, glukonian manganu. Czekolada: masa kakaowa minimum 53%
1
0.044 kg