biotechusa

ISO WHEY ZERO BLACK 908g Chocolate

208,99 zł 230,17 zł/kg

Paypo logo

Kup teraz, zapłać później

Rozmiar: 908 g

Otrzymaj +200 pkt za zakup tego produktu 

Sprzedawane i wysłane przez SFD

Niedostępny w sklepach stacjonarnych

Bezpieczne zakupy

z Programem Ochrony Kupujących

Zobacz, jak zwrócić ten produkt

Pomoc specjalisty

Zawiera 90% białka. Z surowcem Native Whey Isolate. Zawiera 3000 mg kreatyny na dawkę. Zawiera dodaną glutaminę-L, AAKG oraz tryptofan-L

Kup razem z

Podobne produkty

Zawiera 90% białka
Z surowcem Native Whey Isolate
Zawiera 3000 mg kreatyny na dawkę
Zawiera dodaną glutaminę-L, AAKG oraz tryptofan-L
Zawiera bisglicynat cynku celem optymalnego poziomu testosteronu
Dodano niacynę, który jest materiałem uprzednim NAD
Szybko i łatwo się wchłania

Kompleks anaboliczny
Jeden z najbardziej popularnych izolatów na rynku ubrał się na czarno. Iso Whey Zero Black został stworzony dla niecierpiących kompromisów, bo zawiera środki ekstra przystosowanych specjalnych wymagań.

  • Kiedy Po wysiłku
  • Zawartość białka 81-90% białka
  • Cele Rozwój mięśni
  • Stan produktu Nowy

Kiedy

Po wysiłku

Zawartość białka

81-90% białka

Cele

Rozwój mięśni

Stan produktu

Nowy

Skład

Przykładowy Smak: truskawkowy (strawberry): izolat białka serwatki (mleko) 75% [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], mikronizowany monohydrat kreatyny 11,4 %, L-glutamina, aromaty, mieszanka kremująca [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia), kwas (kwas cytrynowy), alfa-ketoglutaran L-argininy, substancje zagęszczające (karagen, guma ksantanowa), emulgator: lecytyny (soja), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), L-tryptofan, sól, substancja słodząca (sukraloza), diglicynian cynku, amid kwasu nikotynowego, kwas nikotynowy, barwnik (Czerwień Allura AC)⁴.

Ograniczenia

https://sklep.sfd.pl/decathlon/usage_40751_16_pl.pdf