bolero

Niskokaloryczny napój BOLERO 9g Multivitamin

2,69 zł 269,00 zł/kg

Smak:

Tutti frutti

Rozmiar: 9 g

Zbieraj punkty za zakupy i wymieniaj je na zniżki 

Sprzedawane i wysłane przez SFD

Niedostępny w sklepach stacjonarnych

Bezpieczne zakupy

z Programem Ochrony Kupujących

Zobacz, jak zwrócić ten produkt

Pomoc specjalisty

Niskokaloryczny napój. Zawiera stewie. Bez konserwantów i sztucznych barwników.

Kup razem z

Podobne produkty

Z dodatkiem stewii
Bez dodatku cukru
Odpowiednia dla cukrzyków i diabetyków
Nie zawiera glutenu
Bez konserwantów i sztucznych barwników
Smak prawdziwych owoców

Niskokaloryczne napoje Bolero znane niemal w 50 krajach świata teraz dostępne także w Polsce! Orzeźwiające saszetki Bolero to napoje bez kalorii orzeźwiające owocowym smakiem! Nowa udoskonalona formuła z dodatkiem glikozydów Stewiowych, bez sztucznych aromatów, barwników i konserwantów - nie zawiera cukru i kalorii. Idealne rozwiązanie dla każdej osoby która dba o swoje zdrowie i zgrabną sylwetkę. Wartości odżywcze mogą nieznacznie się od siebie różnić ze względu na smaki.

  • Kiedy Cały dzień
  • Stan produktu Nowy

Wartość odżywcza

Wartości odżywcze: zawartość w 100 ml: 1,66 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,13 g
- w tym cukry: ˂ 0,01 g
Błonnik: ˂ 0,015 g
Białko: 0 g
Sól: 0,0025 g

Kiedy

Cały dzień

Stan produktu

Nowy

Wartość odżywcza

Wartości odżywcze: zawartość w 100 ml: 1,66 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,13 g
- w tym cukry: ˂ 0,01 g
Błonnik: ˂ 0,015 g
Białko: 0 g
Sól: 0,0025 g

Skład

Przykładowy skład: kwasy: kwasek cytrynowy, kwas jabłkowy; środek wypełniający: maltodekstryna; aromaty; aromaty naturalne; substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza, glikozydy stewiolowe (ekstrakty stewii), regulator kwasowości: cytrynian trisodowy; substancja przeciwzbrylająca: fosforan trójwapniowy; substancja zagęszczająca: guma guar, guma arabska; kwas L-askorbinowy (witamina C); barwnik: koncentrat barwiący z marchwi.

Ograniczenia

https://sklep.sfd.pl/decathlon/usage_35165_16_pl.pdf