Smacznie, zdrowo i do syta. Pyszny obiad z liofilizatem Voyager to kwestia tylko kilku minut. Skosztuj makaronu z pieczarkami i serem. Potrawa zaskoczy Cię smakiem i sprawi, że szybko odzyskasz siły po całym aktywnym dniu.
WŁAŚCIWOŚCI
Zalety dań liofilizowanych Voyager:
naturalne składniki
żywność ekologiczna
brak konserwantów
brak chemicznych polepszaczy smaku
zbilansowane składniki odpowiadające na potrzeby żywnościowe aktywnych osób
niska waga i łatwość przyrządzenia
długi termin przydatności do spożycia
szczelne opakowanie
szybki czas przyrządzania i doskonały smak
wewnątrz opakowania znajduje się miarka do odmierzania potrzebnej ilości wody
posiłek przyrządza się w opakowaniu, które można po zjedzeniu spalić
peforowane w 2 miejscach opakowanie ułatwiające spożywanie potrawy
TECHNOLOGIE
Wartość energetyczna 341 kcal
Porcja pojedyncza
Uczulenia bez jajek, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
Alergeny gluten, laktoza, seler
Waga netto: 80 g
po uwodnieniu: 280 g
Ilość potrzebnej wody 200 ml
Poziom wody linia 3
Wymiary 18 x 18 x 3 cm
NISKA WAGA
DANIE WEGETARIAŃSKIE
ZNACZNIK POZIOMU WODY
Składniki: podgotowany makaron 61.6% (gluten), liofilizowane sery 15,2% (mleko), tłuszcz (mleko), liofilizowane grzyby 4,7%, mąka ziemniaczana, warzywa (seler), sól, przyprawy, aromaty
Danie zawiera gluten, laktozę i seler. Może zawierać śladowe ilości jaj i ryb.
Wartości odżywcze
na 100 g:
Tłuszcze:
16,4 g
- w tym nasycone:
5,3 g
Białka:
17,2 g
Węglowodany:
54,5 g
- w tym cukry:
2,4 g
Sól:
2,7 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal):
1798/427