Wegetariańska pasta z sosem pomidorowym.Cena katalogowa produktu uległa obniżeniu w związku z wejściem w życie tzw. tarczy antyinflacyjnej i wprowadzeniem 0% VAT na ten produkt
WŁAŚCIWOŚCI
Zalety dań liofilizowanych Voyager:
naturalne składniki
żywność ekologiczna
brak konserwantów
brak chemicznych polepszaczy smaku
zbilansowane składniki odpowiadające na potrzeby żywnościowe aktywnych osób
niska waga i łatwość przyrządzenia
długi termin przydatności do spożycia
szczelne opakowanie
szybki czas przyrządzania i doskonały smak
wewnątrz opakowania znajduje się miarka do odmierzania potrzebnej ilości wody
posiłek przyrządza się w opakowaniu, które można po zjedzeniu spalić
peforowane w 2 miejscach opakowanie ułatwiające spożywanie potrawy
TECHNOLOGIE
Wartość energetyczna 330 kcal
Porcja pojedyncza
Uczulenia bez jajek, bez selera, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
Alergeny gluten, laktoza
Waga netto: 90 g
po uwodnieniu: 290 g
Ilość potrzebnej wody 200 ml
Poziom wody linia 4
Wymiary 18 x 18 x 3 cm
NISKA WAGA
DANIE WEGETARIAŃSKIE
ZNACZNIK POZIOMU WODY
Składniki: makaron 75% (gluten), pomidor 13,6%, tłuszcz (mleko), sól, zioła prowansalskie, przyprawy i aromaty
Danie zawiera gluten i laktozę. Może zawierać śladowe ilości jaj i ryb.
Wartości odżywcze
na 100 g:
Tłuszcze:
6,1 g
- w tym nasycone:
0,6 g
Białka:
11,3 g
Węglowodany:
68,8 g
- w tym cukry:
9,0 g
Sól:
3,1 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal):
1557/367