ZERO SYROP cookies&cream wyróżnia się fantastycznym smakiem, który wzbogaci każdy słodki rarytas nowymi smakami, pomimo braku zawartości cukru.
ZERO SYROP cookies&cream zdobędzie twoje serce już od pierwszego kęsa. Nie będziesz w stanie uwierzyć, że ten syrop o doskonałym smaku nie zawiera cukru. Dzięki niskiej zawartości kalorii będziesz w stanie rozkoszować się nim bez wyrzutów sumienia nawet jeśli starasz się obecnie stracić na wadze. Produkt jest idealnym dodatkiem do gofrów lub naleśników, jak i również do twoich koktajli czy innych słodkich przysmaków, które bez wątpienia zyskają nowego wymiaru smaku, kiedy zostaną wzbogacone tym syropem.
Jeśli szukasz przepysznego słodzika, który nie zawiera tłuszczu i cukru, który możesz używać nawet kiedy starasz się stracić na wadze, to Syrop bez kalorii jest dla ciebie najlepszym wyborem. Dodatkowo nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego, co oznacza, że mogą się nim w pełni rozkoszować również weganie.
ZERO SYROP o smaku cookies&cream:
- przepyszny syrop bez cukru oraz tłuszczu
- mało kalorii
- idealny podczas redukcji wagi
- doskonały z naleśnikami, goframi oraz innymi słodkimi daniami
- odpowiednia dla wegan
Składniki:
Woda, substancja słodząca (erytrytol, maltitol, sukraloza, glikozydy stewiolowe), błonnik bambusowy, odtłuszczone kakao, barwnik (karmel amoniakalno-siarczynowy) (zawiera siarczyny), stabilizator (guma ksantanowa), aromat, sól, zakwaszacz (kwas mlekowy), konserwant (sorbinian potasu).
Zalecane stosowanie:
Wstrząśnij porządnie przed użyciem. Użyj 5 ml produkt, żeby osłodzić swoje dania.
Wartości odżywcze w 100 ml:
- Kalorie: 76 kJ / 18 kcal
- Tłuszcze: 0 g
- w tym tłuszcze nasycone: 0 g
- Węglowodany: 14 g
- w tym cukry: 0 g
- Białko: 0 g
- Sól: 0,51 g
Ostrzeżenie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nadmierne spożycie może mieć działanie przeczyszczające. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym. Rozwarstwienie warstw nie jest wadą. Po otwarciu przechowywać produkt w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Alergeny: Alergeny zaznaczone są pogrubieniem w składzie.