Baton białkowy Olimp I’M PRO yummy cookie 40g
Kod produktu: 8906030
8,99 zł
Zbieraj punkty za zakupy i wymieniaj je na zniżki
Darmowy zwrot
Pomoc specjalisty
Kod produktu: 8906030
8,99 zł
Zbieraj punkty za zakupy i wymieniaj je na zniżki
Darmowy zwrot
Pomoc specjalisty
FIT PRZEKĄSKA NIE TYLKO DLA SPORTOWCÓW
Pyszny baton, który świetnie sprawdza się po wyczerpującym treningu, w trakcie intensywnego dnia w pracy, kiedy nie masz czasu na zjedzenie wartościowego posiłku, kiedy czujesz, że dopada Cię głód.
Skład
solidna porcja białka, które przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej
Zawartość witamin i minerałów
Baton z dodatkiem witaminy D i magnezu
Lubisz podjadać? Masz słabość do słodyczy? Trzymasz dietę? Już nie musisz się zastanawiać, czym zastąpić niezdrowe słodkości. Śmiało, bez wyrzutów sumienia możesz sięgnąć po Olimp I’M PRO Protein Bar! To niezwykle smaczny baton wysokobiałkowy o niskiej zawartości cukrów, który stanowi znakomitą alternatywę dla wspomnianych, „nabitych” cukrem słodyczy.
1 baton dziennie. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
INFORMACJA O WARTOSCI ODZYWCZEJNA PORCJE(baton40g) Wartosc energetyczna 715kJ/171kcal
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,1g 3,9g
Weglowodany: w tym cukry w tym alkoholewielowodorotlenowe (poliole) 13g 1,5g 11g
Błonnik 2,5g
Białko 13g
Sól 0,15g
Witamina D 0,75 (15%)
Magnez 56,25mg (15%)
Cynk 1,5mg (15%)
40g
I'M PRO PROTEIN BAR *Wysokobiałkowy baton (32% białka) o smaku ciasteczkowym, z warstwa o smaku ciasteczkowym (18%)
i chrupkami (9%), w białej czekoladzie (31%). Zawiera substancje słodzaca. Z dodatkiem witaminy D, magnezu i cynku. Z niska zawartoscia cukrów.
Z wysoka zawartoscia błonnika pokarmowego. Składniki: 35% mieszanka białkowa [koncentrat białek mleka MPC, chrupki sojowe (izolat białka
sojowego), hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka),
tlenek magnezu. Wyprodukowano w zakładzie wykorzystujacym składniki pochodzace z jaj,
orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), nasion sezamu, ryb.