Baton proteinowy OSHEE & IGA Team malina - migdał 49G
Kod produktu: 8944602
0,0 (1)7,99 zł 163,07 zł/kg
Rozmiar: Brak rozmiaru
Jak wybrać rozmiar?Otrzymaj +8 pkt za zakup tego produktu
Darmowy zwrot
Porozmawiaj z nami
Kod produktu: 8944602
0,0 (1)7,99 zł 163,07 zł/kg
Otrzymaj +8 pkt za zakup tego produktu
Darmowy zwrot
Porozmawiaj z nami
Idealnie sprawdza się zarówno przed, jak i po treningu, pomagając w regeneracji mięśni oraz wspierając rozwój masy mięśniowej.
OSHEE & IGA Team protein bar malina – migdał to wyjątkowy baton wysokobiałkowy, który dostarcza energii i składników odżywczych, niezbędnych dla osób prowadzących aktywny tryb życia.
Wysokobiałkowy baton bez dodatku cukrów. Zawiera substancję słodzącą.
Baton OSHEE & IGA Team protein bar malina – migdał to doskonałe połączenie smaku malin i migdałów, które zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia. Otoczony czekoladą mleczną, baton kryje w sobie dwa rodzaje nadzienia malinowego, które razem tworzą harmonijną kompozycję smakową. Dzięki temu każdy kęs dostarcza nie tylko wartościowych białek, ale także niezwykłej przyjemności smakowej.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna/Energy: 2073kJ/497kcal
Tłuszcz/Fat: 30g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates: 18g
Węglowodany/Carbohydrate: 33g
w tym cukry/of which sugars: 21g
Białko/Protein: 28g
Sól/Salt: 0,20g
Koncentrat białek serwatkowych w proszku (z mleka), nadzienie malinowe bez dodatku cukrów [ekstrakt jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z mleka) 14 % , koncentrat malin 1,7 % , koncentrat soku z czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, substancja zagęszczająca: pektyny], tłuszcze roślinne (shea, kokosowy) w zmiennych proporcjach, substancja słodząca: maltitole, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne
tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi), barwnik: betanina, naturalny aromat malinowy, regulator kwasowości: kwasy cytrynowy, pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %.
Może zawierać inne orzechy, jaja i zboża zawierające gluten w nadzieniu malinowym bez dodatku cukrów.
2
0.049 kg
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, temperatura 12⁰C-18⁰C, wilgotność maksymalna 70%. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.