

Budyń waniliowy SUGAR FREE PUDDING VANILLA 500g
4,0 (1)43,99 zł 87,98 zł/kg
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Rozmiar: 500 g
Sprzedawane i wysłane przez SFD
Niedostępny w sklepach stacjonarnych
Prosty zwrot do SFD
przez 30 dni

Pomoc specjalisty
43,99 zł 87,98 zł/kg
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Sprzedawane i wysłane przez SFD
Niedostępny w sklepach stacjonarnych
Prosty zwrot do SFD
przez 30 dni
Pomoc specjalisty
Błyskawiczny i prosty w przygotowaniu budyń o kremowej konsystencji oraz przepysznym smaku, bez cukru.
BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM
BEZ DODATKU CUKRU
PRZEPYSZNY SMAK DZIECIŃSTWA
WYŚMIENITY JAKO PYSZNY DESER
PRZYCZYNIA SIĘ DO WZROSTU I UTRZYMANIA MASY MIĘŚNIOWEJ
SUGAR FREE PUDDING VANILLA to błyskawiczny i prosty w przygotowaniu budyń o kremowej konsystencji oraz przepysznym smaku. Smakuje wyśmienicie zarówno na ciepło, jak i na zimno. Można go podawać ze świeżymi owocami, konfiturami, bakaliami i słodkimi sosami zero. Jest to idealny dodatek do ciast, ciasteczek i innych domowych wypieków.
Z pewnością pamiętasz z dzieciństwa wspaniały smak ciepłego budyniu, który gotowała Ci mama. Taki właśnie jest wyśmienity Sugar Free Pudding. Jeśli dbasz o linię to ta słodka przekąska jest idealna dla Ciebie, ponieważ zawiera znikomą ilość cukru i tłuszczu.
Zawarte w produkcie węglowodany dostarczają energii, a zawarte białko przyczynia się do budowy i utrzymania masy mięśniowej.
30 g proszku zmieszane z 175 ml wody: 205 g
Wartość energetyczna po przygotowaniu :: 120 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
- w tym nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 19 g
- w tym cukry: 8 g
Błonnik: 0 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,19 g
30 g proszku zmieszane z 175 ml wody: 205 g
Wartość energetyczna po przygotowaniu :: 120 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
- w tym nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 19 g
- w tym cukry: 8 g
Błonnik: 0 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,19 g
Składniki: modyfikowana skrobia kukurydziana, mleko w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, barwnik: beta-karoten, naturalny aromat [z mleka], aromat, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe
https://sklep.sfd.pl/decathlon/usage_37173_18_pl.pdf