Weider Collagen 300 g
Kod produktu: 8909402
69,99 zł 233,30 zł/kg
Kup teraz, zapłać później
Rozmiar:
Jak wybrać rozmiar?Otrzymaj +70 pkt za zakup tego produktu
Darmowy zwrot
Porozmawiaj z nami
Kod produktu: 8909402
69,99 zł 233,30 zł/kg
Kup teraz, zapłać później
Otrzymaj +70 pkt za zakup tego produktu
Darmowy zwrot
Porozmawiaj z nami
Składniki Weider Collagen zostały dobrane tak, aby stymulować produkcję kolagenu, a tym samym przyczyniać się do regeneracji kości i tkanki chrzęstnej.
Weider Collagen składa się z kolagenu Peptan®, magnezu, witaminy C i kwasu hialuronowego. Doskonale chroni skórę przed starzeniem i uszkodzeniami oksydacyjnymi.
Znak PEPTAN, bez cukrów.
Weider Collagen zawiera bioaktywne peptydy kolagenu pochodzenia bydlęcego Peptan, światowego lidera w dziedzinie peptydów kolagenowych.
Dzięki wyselekcjonowanym składnikom, takim jak peptydy, magnez i witamina C, Weider Collagen pomaga dbać o kości i stawy.
Zawarty w tym proszku kolagen jest hydrolizowany, co oznacza, że pochodzi z procesu sprzyjającego jego biodostępności.
Zastosowana formuła pomaga stymulować regenerację kości i tkanki chrzęstnej, a także chronić skórę przed starzeniem i stresem oksydacyjnym, aby dłużej pozostała gładka i młoda.
Niezawierająca cukru ani tłuszczu, neutralna w smaku formuła proszku pozwala wymieszać go z ulubionym napojem (na przykład z poranną kawą lub sokiem pomarańczowym), bądź też po prostu z wodą.
1 dawka dziennie. Wymieszać 10 g proszku z 200 ml wody.
Informacja o wartości odżywczej (100 g / 10 g):
Wartość energetyczna (Kcal): 367 / 37
Tłuszcze: 1,2 g / 0,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,1 g / 0,1 g
Węglowodany: 0,5 g/ 0,05 g, w tym cukry (0,2 g/ 0 g)
Białka: (95 g / 9,5 g), Sól (1,08 g / 0,11 g)
Witamina C (10 g): 80 mg
Magnez (10 g): 56 mg
Peptydy kolagenowe (Peptan®) (10 g): 9,5 g
Kwas hialuronowy (10 g): 12 mg
2
0.3 kg
Skład 95% peptydy kolagenowe, cytrynian magnezu, L-askorbinian wapnia (witamina C), kwas hialuronowy, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe pochodzące ze stewii. Może zawierać: gluten, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy i łubin.