96% zadowolonych użytkowników

Oparte na 33 Opinie

32 DecathlonUsersRecommendWorkshop

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Bardzo zadowolony

14/09/2018

Mr. (Polska)

Świetny serwis i życzliwi fachowcy. Dzisiaj bylem po raz kolejny "u Pana w szarej polówce", wszystko rozsądnie wytłumaczył wskazał co należy zrobić, a co nie ma sensu. Człowiek bardzo pomocny, bezproblemowy i wie o czym mówi. Polecam gorąco. Decathlon powinien doceniać, że ma takich pracowników.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

30/08/2018

Aleksander (Polska)

Kompetentni serwisanci, bardzo mili, doradzają (i odradzają, jeżeli człowiek się upiera przy nierozsądnych rozwiązaniach), pomagają, usługę wykonują terminowo. Korzystałem trzy razy z usług serwisu rowerowego - za każdym razem byłem w 100% usatysfakcjonowany.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

23/07/2018

MARCIN (Polska)

Świetna obsługa. Profesjonalna pomoc przy wyborze produktów, błyskawiczny montaż na miejscu, pracownik udzielił mi dokładnych informacji na szczegółowe pytania i pomógł dokonać wyboru, który produkt zakupić.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

13/06/2018

Krzysztof (Polska)

ok
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Odpowiedź marki

Dziękujemy za Pani opinię. Jeżeli moglibyśmy polepszyć jakość naszych usług, będziemy wdzięczni za konkretne informacje.

Ze sportowym pozdrowieniem
Natalia

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

21/05/2018

Edyta (Polska)

Bardzo miła obsługa i szybka naprawa.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

16/05/2018

Maciej (Polska)

Zdecydowałem się na zakup roweru Rockrider XC500, rower po pewnych perturbacjach dotarł do sklepu gdzie go odebrałem. Może z racji na presję czasową Panowie na sali nie poświecili zbyt dużo czasu na regulację roweru.
Po czasie okazało się że działa lockout w przednim widelcu i nie do końca precyzyjnie jest wyregulowana przerzutka tylna. Pan z serwisu decathlon dosyć szybko i na miejscu poradził sobie z lockoutem dodatkowo w ekspresowym tempie wyregulował przerzutkę. Z uśmiechem z kilkoma cennymi poradami. To moja druga wizyta w serwisie. Moja satysfakcja z Bardzo dobrej rośnie do Ekstremalnie dobrej. Bardzo dziękuje Panu.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

14/04/2018

Łukasz (Polska)

ok ok
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

07/04/2018

karola (Polska)

pozdrowienia dla Pana z tatuazami. wielkie dzieki.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

05/04/2018

karolina (Polska)

super!!! blyskawicznie i profesjonalnie
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Zadowolony

04/04/2018

Daniel (Polska)

ok
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd