Darmowa wysyłka już przy zakupach powyżej 74,99 zł

93% zadowolonych użytkowników

Na podstawie 15 Opinie

14 DecathlonUsersRecommendWorkshop

Napisz swoją opinię StoreReviewsReadAllReviews
Sortuj według :
Bardzo zadowolony

29/12/2019

Prokop (Polska)

życzliwie i fachowo wykonana usługa serwisu
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

29/12/2019

Mansoor (Polska)

Rewelacja
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

26/10/2019

Emil (Polska)

ok

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

12/10/2019

Grzegorz (Polska)

Korzystałem z serwisu rowerowego trzykrotnie, w tym raz w związku z naprawą gwarancyjną. Wszystkie usługi wykonywane były terminowo, poprawnie i bezproblemowo.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

01/09/2019

Piotr (Polska)

Polecam!!!
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

01/09/2019

AGNIESZKA (Polska)

Git
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

18/08/2019

Marek (Polska)

Wczoraj trafiłem do serwisu z nietypowym problemem, którego nie mogłem rozwiązaćsamodzielnie od dłuższego czasu. Dziękuję Panu Patrykowi i Łukaszowi za fachową i szybką pomoc w rozwiązaniu problemu. Tym bardziej rozmowa w przyjaznej atmosferze zachęca mnie do ponownej wizyty w serwsie decathlon!
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

15/08/2019

Renata (Polska)

PEŁEN PROFESJONALIZM
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

02/06/2019

MICHAŁ (Polska)

Serwisant podal termin na piątek a rower był gotowy juz w czwartek.
O dodatkowych kosztach poinformowano mnie telefonicznie jednocześnie pytajac o zgodę - zgodziłem się, i nie było zaskoczenia przy końcowej płatności.
Polecam serwis!! Profesjonalizm, wspólna analiza niezbędnych napraw. Serwisant nie "naciągał" na dodatkowe prace i koszty, konkretnie określał niezbędne prace. Tłumaczył co jest niezbedne.
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

2 użytkowników 4 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd

Bardzo zadowolony

01/06/2019

a (Polska)

Profesjonalne podejście do klienta, skuteczność, nietuzinkowe rozwiązania, bardzo przyjazna atmosfera. Polecam cały serwis a szczególnie Pana Patryka! Siodełko wspaniale się sprawdza :)
Życzliwość / Przyjęcie
Jakość wykonanej usługi
Dotrzymanie zakomunikowanego terminu
Udzielone porady i wyjaśnienia
Stosunek jakości do ceny

3 użytkowników 3 uznało ten komentarz za pomocny Czy recenzja była pomocna?

Zgłoś błąd